جوابیه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پاسخ پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس
پاسخ طنین یاس به جوابیه روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص طرح یک سؤال از سرکار خانم ابتکار!
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یازدهم خرداد سایت طنین یاس طی مطلبی به موضوع قتل «رومینا اشرفی» پرداخت و آن را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار داد. در انتهای این مطلب نویسنده از معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری سؤالی مبنی براینکه «چگونه است که لایحه منع خشونت علیه زنان که با پشتکار قوه قضاییه تدوین شد با سکوت و بی توجهی دولت و مسئول مستقیم حوزه زنان خانم معصومه ابتکار رو به روست! اگر این لایحه ترجمه ای و دیکته ای از لایحه های اروپایی بود آیا رسیدگی به آن بیش از 250 روز به تعویق می افتاد! سکوت زنان مدعی حقوق زنان در این قضیه بسیار تعجب برانگیز است و شاید خبری در راه است که ما نمی دانیم!» پرسید. اما بعداز ظهر همان روز معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در سایت رسمی خود نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و با درج مطلبی تحت عنوان پاسخ به یک سؤال در مورد لایحه تأمین امنیت زنان» در صدد پاسخگویی شتاب زده و سیاست کارانه؛ آن هم خطاب به خبرگزاری بسیج، سرویس بسیج زنان برآمد!. حال با توجه به آنچه در این جوابیه آمده و اشتباه محرض آن معاونت در منبع خبر مذکور و مخاطب قراردادن خبرگزاری بسیج به جای پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس! باید گفت که خوانش درست سؤال، کاملا مشخص می کند که منظور سؤال کننده، مراحل پشت سر گذاشته شده و مدت زمان صرف شده برای تدوین لایحه تأمین امنیت زنان نبوده است چرا که قطعا خود معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری اشراف بیشتری دارند که چرا لایحه مذکور پس از تدوین توسط این معاونت بیش از دو سال در قوه قضاییه با ریاست آیت الله لاریجانی معطل ماند!
منظور از طرح این سؤال این است که با وجود اهمیت زیاد این لایحه برای امنیت زنان جامعه، چرا بعد از ارسال لایحه «صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت» توسط قوه قضایه در زمان ریاست حجت الاسلام ابراهیم رئیسی به دولت، بیش از 250 روز است که همچنان لایحه مورد نظر در کمسیون لوایح در نوبت بررسی قرار دارد!؟ و آیا پیگیری از سوی این معاونت برای تسریع در ورند بررسی صورت گرفته است؟ و اگر صورت گرفته چرا هیچ اطلاع رسانی به جامعه زنان نمی شود!.
در بخش دیگری از این جوابیه کرونا یکی از متهمان اصلی این مسئله معرفی شده است چرا که باعث انبار شدن اولویت های دیگری نیز در جلسه شده و تعداد جلسات را کاهش داده است! دراینباره نیز باید گفت اتفاقا در همان گزارش نیز یادآور شدیم که همین کرونا خشونت های خانگی در همه جای دنیا را چندین برابر کرده است و حتی برخی از خبرگزاری های ایران نیز در این زمینه اخبار زیادی را منتشر کردند! لذا وجود این ویروس کوچک منحوس نه تنها باید باعث تأخیر در روند رسیدگی به این لایحه نمی شد بلکه با توجه به شرایط پیش آمده باید تمهیداتی صورت می گرفت تا هر چه زودتر لایحه مذکور مورد بررسی قرار گیرد.
در پایان این جوابیه آمده است که «اکنون با توجه به دستور جناب آقای روحانی ریاست محترم جمهوری قرار است این لایحه نظر به ضرورت آن و با توجه به گذشت بیش از سه سال از آغاز راه خارج از نوبت مورد برررسی قرار گیرد» هر چند که ضررر را از هر کجا بگیری منفعت است اما این مورد خواست و درباره رومینای مظلوم «نوش دارو بعد از مرگ سهراب می باشد» اگر رومینا و رومیناهای ماه های کشته نمی شدند آیا این دستور داده می شد!.
در هر حال با توجه به اینکه مطلب مورد پاسخ مطلبی چالشی نبوده و صرفا نویسنده در پایان سؤالی از معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده داشته است و با در نظر گرفتن این مهم که طرح سؤال از مسئولین حق طبیعی رسانه ها و مردم می باشد، اتهام زنی هایی نظیر شانتاژ کاری، جوسازی و کار غیراخلاقی نسبت دادن به این حق، یا از روی عصبانیت یا نداشتن پاسخ مناسب به آن سؤال در نزد افکار عمومی است.
انتهای پیام / ا