جمعه 9 آذر 1403

جوانان، مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب برای پیشرفت در حوزه های مختلف /‌دانشگاهیان نقش محوری در تحقق اهداف بیانیه دارند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
جوانان، مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب برای پیشرفت در حوزه های مختلف /‌دانشگاهیان نقش محوری در تحقق اهداف بیانیه دارند

سردار محمد کرمی، فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی در جنوب شرق کشور گفت: دانشگاهیان و نخبگان علمی نقش محوری و اساسی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دارند و باید به این مهم توجه بیشتری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سردار محمد کرمی، فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی در جنوب شرق کشور ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات شهید میرحسینی دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد، با اشاره به این مطلب که خبرنگاران نقش مهم و محوری در جهاد تبیین دارند، بیان کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه محوری استان است که فعالیت های بسیار ارزنده ای در حوزه های مختلف داشته و دارد.

وی با تاکید بر این مطلب که رزمایش اول که در راستای بیانیه گام اول در زابل سال قبل اجرا شد که ادامه این همایش پیگیری شد اقداماتی در محورهایی که رهبر معظم انقلاب بیان کرده اند انجام شود، که اجرا کننده همایش اساتید، دانشجویان و جوانان بودند که پای کار آمدند. سردار کرمی با تاکید بر این مطلب که جوانان مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب برای پیشرفت در حوزه های علمی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، صنعتی، هستند به همین منظور جهاد تبیینی که رهبر انقلاب فرمودند که این یک فریضه قطعی است در عین راستا با هماهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان همایش جهاد تبیین را در استان برگزار خواهیم کرد. وی بیان کرد: مدیران جهادی، جهاد تبیین، جوانان، دانشجویان و قشر فرهیخته و نخبگان هستند، بنابراین دانشگاه نقش محوری دارد که این مهم به خوبی شکل گیرد. این مسئول ادامه داد: دشمن سعی و تلاش دارد تا به جامعه القا کند که نظام اسلامی نظام کارآمدی نیست، در صورتی که نظام اسلامی با تمام تلاش بر روی کار تاکید دارد که این عبادت است. وی تفکر، نو آوری، خلاقیت و علم را عبادت دانست و بیان کرد: دین اسلام دینی کارآمد است و برای اینکه بتوانیم به خوبی در جهت کارآمدی نظام بیش از پیش حرکت کنیم تا بتوانیم ازخلاقیت، نو آوری جوانان بهره مند شویم و با جهاد تبیین مقابل حرکتهای دشمن ایستادگی کنیم. کرمی افزود: این همایش در راستای بخشی دستاوردهای انقلاب اسلامی و بخشی اقداماتی که باید انجام دهیم لذا باید از شرایطی که فراهم است ظرفیت های بومی، منطقه ای استفاده و دانشگاه برای اجرای حوزه های مختلف یک ظرفیت بزرگ است که با توجه به ظرفیت های خوبی که استان دارد جهت پیشرفت در حوزه های علمی و اقتصادی کمک کند. وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان در حوزه مرز، کشاورزی، دریا، ظرفیت های خوبی دارد که می توان با وجود این ظرفیت ها منطقه را متحول کرد، اظهار داشت: در حوزه اقتصاد مردمی باید کار شود چرا که هرجایی مردم وارد میدان شدند در انجام کار موفق بودیم و هیچ راهی نداریم که اقتصاد مردمی شود چرا که با مردمی شدن اقتصاد ما موفق تر خواهیم بود.

رضایی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: همایش جهاد تبیین در راستای تشریح ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای و دستاوردهای علمی و پژوهشی از 24 تا 27 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود. وی افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان، استانداری و قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران با همکاری هم تلاش دارند ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای و دستاوردهای علمی و پژوهشی را طی 3 روز در قالب دومین همایش کارآفرینی روستایی، (با محوریت روستای خلاق و ارتقای مهارت های نرم دهیاران) انجام دهند. این مسئول تصریح کرد: اولین همایش توسعه شهری مبتنی بر ظرفیتهای دانش بنیان (با محوریت الگوی کاشت و فضای سبز) و اولین همایش فناوری و جامعه (با محوریت نوآوری اجتماعی و کاربرد فناوری در جامعه) از محورهای مهم در این همایش است. رضایی ادامه داد: اقتصاد مردمی، نوآوری اجتماعی، الگوی کشت و فضای سبز شهری، ترویج فرهنگ دهستان خلاق، کارآفرینی روستایی و روستاهای هوشمند، محصولات دانش بنیان و قابلیت تجاری سازی، توسعه صنعت گردشگری، توسعه الگوی مهارت آموزی و کارآفرینی از محورهای این برنامه است. رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: نمایشگاه تخصصی و دستاوردهای بومی منطقه جنوب شرق نیز از 24 تا 27 اردیبهشت که تاریخ‌های برگزاری همایش‌ها است در دانشگاه سیستان و بلوچستان در معرض بازدید عموم قرار می‌گیرد. انتهای پیام /