دوشنبه 30 شهریور 1405

«جوکوویچ» از اوپن آمریکا اخراج شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
«جوکوویچ» از اوپن آمریکا اخراج شد

تهران - ایرنا - نواک جوکوویچ پس از آنکه در جریان رقابت‌های اوپن آمریکا توپ را به طور تصادفی و از روی عصبانیت به سمت داور خط پرتاب و باعث مصدومیت وی شد، براساس قوانین از ادامه رقابت‌ها بازماند و به اصطلاح دیسکالیفه شد.

به گزارش ایرنا، این حرکت در زمره "آسیب‌های فیزیکی" در مقررات گرند اسلم جای می گیرد؛ قانونی که مقرر می‌کند تنیسور هرگز نباید عمدا یا سهوا و از روی بی‌احتیاطی به طور فیزیکی به داور، حریف، تماشاگر و یا سایر افراد حاضر در محوطه زمین بازی آسیب برساند.

براساس مقررات بازیکن خاطی به پرداخت جریمه نقدی تا سقف 20 هزار دلار محکوم شده و در صورتی که این تخطی، تخلف جدی انگاشته شود، احتمال تشدید مجازات نیز وجود دارد.

جوکوویچ که در ست اول با نتیجه 5 بر 6 در تعقیب حریف اسپانیایی خود یعنی پابلو کارنو بوستا بود، پس از آنکه سرویس وی توسط دریافت کننده دفع و امتیاز ست به نام بوستا ثبت شد، توپ را با بی احتیاطی به محوطه پشتی خود فرستاد و منجر به مصدوم شدن داور خط شد.

با توجه به عدم حضور راجر فدرر مصدوم و رافائل نادال که به دلیل پاندمی کرونا در این تورنمنت شرکت نکرده است، جوکوویچ آخرین دارنده گرند اسلم حاضر در قرعه کشی بود و حالا با اخراج وی، برای نخستین بار در 6 سال اخیر قهرمان نهایی، نخستین گرند اسلم انفرادی خود را تجربه کرده و علاوه بر این قهرمان گرند اسلم انفرادی تنیسوری است که در دهه 1900 یا 2000 میلادی متولد شده است.

جوکوویچ 17 بار گرند اسلم را برده و این عدد برای فدرر 20 و برای نادال 19 است. همچنین اوپن آمریکا بعد از اوپن فرانسه در سال 2004 نخستین اسلمی است که جوکوویچ، نادال یا فدرر را در نیمه نهایی به خود نمی‌بیند.

*س_برچسب‌ها_س*
«جوکوویچ» از اوپن آمریکا اخراج شد 2