حاجیصادقی: نخبگان جامعه الگوی حکمرانی دینی را ارائه کنند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم ضمن اشاره به برخی حوادث اخیر و فتنه برانگیزیهای دشمنان عنوان کرد: باید از فتنهها و حوادث مختلف درس گرفت. خداوند در مورد فتنهها به 4 اثر تاکید کردهاند، اول آنکه افراد امتحان شوند، غربال شوند و معلوم شود چه کسانی تنها اهل شعارنویسی و اهل عمل چه کسانی هستند. دوم برای ایجاد استقامت علمی و فکری و عملی.
وی افزود: همچنین در این فتنههای اخیر دشمن شاهد بودیم که عده خاصی را خدا به عنوان شهید انتخاب کرد و مشخصا افراد ممتازی بودند. بنابراین، گاهی فتنهها صحنهای برای انتخاب و چیدمان افراد برجسته از سوی خداوند است، چنانچه بنده در منزل شهدای مدافع امنیت این اواخر مشاهده کردم که افراد برجستهای به مقام شهادت نائل شدند
حاجی صادقی با اشاره به سوره آل عمران گفت: خداوند میخواهد مومنان را آبدیده کند. فعال کند و از گاهی از غفلت خارج کند. امروز و در آستانه میلاد امام زمان (عج)، میبینیم همگان از علائم ظهور میگویند، اساتید در این برهه از زمان باید از شرایط ظهور سخن بگویند.
وی با بیان اینکه گاهی با استدراج باید مرگ تدریجی دشمن را رقم زد، ادامه داد: نهضت ظهور واقع نمیشود مگر آنکه مؤمنین از مدعیان ایمان تمیز داده شوند. مؤمنان در کوران حوادث محکم و آبدیده میشوند و در سختیها انسان قوی میشود. در دوران دفاع مقدس هم سختیهای زیادی بر ما گذشت اما قوی تر و آبدیده شدیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه بر ضرورت حضور در صحنه استادان دانشگاه و استادان حوزه به عنوان امام اقشار تاکید کرد و گفت: استاد باید به لحاظ توانمندی علمی و بصیرتی قوی باشد و در بعد معنوی مانند یک نور افکن در رفتار و عملکرد حضورش در دانشگاه نورافشانی کند. در این میان باید به مباحث مبنایی توجه کرد و باید بسیجیها و نخبگان جامعه الگوی حکمرانی دینی را ارائه کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه ضمن اشاره به آنکه اسلام برای همه ابعاد وجودی انسانها برنامه ریزی دارد بیان کرد: اسلام برای همه عرصه های زندگی انسان سبکی دارد که مجموعهاش سبک زندگی اسلامی را میسازد. قرآن سبک زندگی است. در این میان همواره اسلام به سبک حکمرانی و بعد سیاسی اهتمام بیشتری داشته است. سبک زندگی بر مدیریت جامعه و رهبری و حکمرانی در هدایت انسانها و جهتگیری در جامعه نقش بیشتری دارد.
وی افزود: در این سبک زندگی سیاسی اسلام الگویی به نام نظام اداری دارد. الگو و مدل حکمرانی اسلامی، نظام ولایی است. یعنی تجلی یافتن حاکمیت و ولایت خدا به وسیله ولی خدا. ولایت تجلی ولایت الله است به وسیله ولی خدا تحقق توحید ربوبی است و این ریاست واحده خداوند به وسیله قائم مقام او (پیامبر، امام معصوم و اولیای او) تضمین کننده سعادت دنیوی و اخروی است.
حاجی صادقی به نقش مهم مردم در حاکمیت اسلامی تاکید کرد و افزود: قرآن نظام ولایی را مطلوب می داند که مردم آن را بپذیرند و برایش هزینه بدهند. مبنای اساس تحقق نظام ولایی، ولایت محوری است. آنچه در انقلاب اسلامی ممتاز بوده است، همین ولایت محوری است. بنابراین جهاد تبیین استادان دانشگاه باید تبیین و تحکیم ولایت محوری باشد.
پایان پیام /