حجتالاسلام سعیدی: شهید سلیمانی به الگوی ایستادگی در برابر فشارها تبدیل شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حجتالاسلام علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرماندهی کل قوا در گفتوگویی رادیویی، اظهار کرد: گفتمان مقاومت را میتوان در قامت افرادی شناخت که در برابر دشمن کوتاه نمیآیند، به ارزشها و اصول پایبند هستند و در هر لحظه به مسیر حق ایمان دارند و البته این گفتمان هم نه محدود به عمر انقلاب بلکه به عنوان یک نهضت تئوریزه شده، در طول تاریخ همواره وجود داشته است.
وی افزود: شهید سلیمانی ویژگیهای زیادی در عرصههای فردی و مدیریتی داشت، اما بهطور خاص، او تبدیل به الگوی ایستادگی در برابر همه فشارها شد؛ از فشارهای دنیایی همچون سلطه مستکبران عالم و هجمه دشمنان تا فشارهای نفسانی همچون میل به شهرت، ثروت و قدرت بود.
رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرماندهی کل قوا با بیان اینکه حاج قاسم ترکیبی از شجاعت، ایمان، باورمندی و اخلاص بود، خاطرنشان کرد: شهید مطهری در جریان سفری که به فرانسه داشت، وقتی به زیارت امام (ره) رسید و بازگشت، به برخی از نزدیکان خود گفته بود که من به چشم دیدم که آقای خمینی سه ایمان داشت؛ «آمن به ربه» یعنی ایمان به پروردگار، «آمن به هدفه» یعنی ایمان به هدف و «آمن به امته» یعنی ایمان به ملت و این خصوصیات بارز شهید سلیمانی هم بود که از ترکیب آنها، شخصیتی ساخت که نسبت به خودیها بارأفت و نسبت به دشمنان در اوج اقتدار و با صلابت بود.
وی ادامه داد: حاج قاسم معتقد به اسلام بود؛ اسلامی که منطق دارد و اینجاست که حتی در مقام دشمنی با معاندان هم پایبند به اصول و مبانی روشنی بود که از او یک دشمن قابل احترام در اروپا و آمریکا میساخت. شهید سلیمانی یک بار شخصاً برای من تعریف کرد که در گذشته وقتی یکی از اشرار سرشناس منطقه را دستگیر کردیم و گزارشش را به رهبر معظم انقلاب دادیم، رهبری از من درباره نحوه دستگیری او پرسید و من توضیح دادم که به او امان دادیم و سپس دستگیرش کردیم و در این لحظه، شهید سلیمانی به من گفت که رهبری تأکید کردند که به قید فوریت آزادش کنیم زیرا در منطق و اخلاق ما نیست که به کسی امان بدهیم و دستگیرش کنیم. حاج قاسم بر مبنای همین تعاملات و آموزههایی که از رهبر خود آموخته بود، همواره معتقد به ادب مبارزه بود و همین از او یک قهرمان ملی در ایران و یک ژنرال باصلابت در دنیا میساخت.
حجتالاسلام سعیدی گفت: شهید سلیمانی زمانشناس بود و به وقت مبارزه دست بر اسلحه داشت، وقتی نیاز به مردمداری بود، حاج قاسم هم نسبت به مستضعفان عالم و مقام ولایت خشوع و خضوع داشت و وقتی هم که باید در سجده و ذکر خدا میبود، حاج قاسم به تحکیم زیرساختهای عبادی زندگیاش میپرداخت. در نهایت هم همین وجود خاکی او بود که او را به افلاک رساند و با چنان کیفیتی به شهادت رسید.
وی اظهار کرد: برخی فکر میکردند که شهید سلیمانی به عنوان یک شیعه متعصب، قاعدتاً رابطه خوبی با برادران اهل سنت نداشته باشد، اما تعصب او بر اسلام، انسانیت و آزادگی بود و بر همین اساس، نه فقط با اهل سنت بلکه حتی با غیرمسلمانان رابطه نزدیک و حسنهای داشت و فقط کسانی با او عناد و دشمنی داشتند که خود دشمن خدا بودند.
رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرماندهی کل قوا تصریح کرد: دشمن با تمام قوا به میدان آمد؛ یکی از بازداشتیهای داعش در بازجوییهای خود گفته بود که بنا بود اگر به کربلا رسیدیم، حتی یک آجر از حرم را باقی نگذاریم. آنها میخواستند ملتهای منطقه را از هم جدا کنند و سپس هر کشور را به چند کشور کوچکتر تجزیه کنند اما شهید سلیمانی با لشکر عظیم و یکپارچهای که از ملتهای مسلمان منطقه ایجاد کرد، همه نقشهای دشمن را برهم ریخت و تئوری خاورمیانه جدید را به کلی سرنگون کرد.
رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرماندهی کل قوا تأکید کرد: هرکس که حاج قاسم را دوست دارد، باید بداند که شهید سلیمانی هرگز سه بار قسم جلاله نخورد مگر زمانی که خواست در تشریح مقام ولایت سخن بگوید. از این جهت، هیچکس نمیتواند ادعا کند که من حاجی را دوست دارم اما نسبت به قضیه ولایت فقیه دجار ابهام و مشکل هستم و دست آخر هم همین ولایتمداری او زمینهساز سعادت دنیوی و اخرویاش شد.
پایان پیام /