شنبه 20 بهمن 1403

حجت‌الاسلام فاطمی‌پور: باید در فضای حقیقی با جنگ رسانه‌ای دشمن مقابله کنیم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حجت‌الاسلام فاطمی‌پور: باید در فضای حقیقی با جنگ رسانه‌ای دشمن مقابله کنیم

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌پور معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست سراسری دبیران هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دبیران هم‌اندیشی در عرصه آموزش عالی کشور تلاش های فراوانی دارند که امیدوارم منشأ اثر و تغییر و تحول در جامعه باشند.

وی به اغتشاشات اخیر در برخی از دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: دشمن که از هیچ کوششی برای ضربه زدن به کشور دریغ نمی کند، موفقیت خود را در کشاندن اغتشاشات و ناامنی ها به داخل دانشگاه ها می بیند و تلاش دارد دانشگاه ها را به تعطیلی بکشاند. از آنجا که ایران از سرعت رشد علمی چشمگیری برخوردار است و دشمن احساس می کند باید این سرعت را بگیرد، از این رو فضای داخلی دانشگاه ها را به هم می ریزد و علاوه بر ایجاد التهاب و ناامنی در دانشگاه ها، مانع برگزاری کلاس های درس می شود.

حجت‌الاسلام فاطمی‌پور خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای مقابله با این هجمه، جلوگیری از تنش در دانشگاه ها و ایجاد آرامش است. باید تلاش کنیم فضای دانشگاه را آرام کرده و از تنش و التهاب جلوگیری کنیم. تنها راه‌حل هم گفتگوست. اگر دشمن از غیرحضوری بودن دانشگاه ها در دوران کرونا سوءاستفاده کرد و با جوانان ارتباط برقرار کرد، باید سعی کنیم در فضای حقیقی و گفتگوهای حضوری با این جنگ روانی و رسانه ای مقابله کنیم.

وی با بیان اینکه ذهنیت جوانان در مسائل اخیر کشور ذهنیت درست و واقعی نیست، تصریح کرد: دشمن با عملیات روانی در رسانه‌های مجازی، تصویر اشتباهی ساخته است و ما باید جوانان را آگاه و روشن کنیم.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان خطاب به دبیران هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با شناخت و فهم صحیح از مسائل، برنامه ریزی صحیح کرده و در این عرصه نقش‌آفرینی مؤثر و مثبت داشته باشید تا ان‌شاءالله ذهن های جوانان روشن شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید جوانان اغتشاش نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است