حداد عادل
حداد عادل
حداد عادل در پیامی تصویری به شبهاتی درباره مدرسه فرهنگ که توسط پرویز فتاح در برنامهای تلویزیونی مطرح شده بود، پاسخ داد.
تهران - ایرنا - غلامعلی حداد عادل در پاسخ به اظهارات رییس بنیاد مستضعفان مبنی بر اینکه املاک بنیاد در اختیار مدرسه فرهنگ است، گفت: آقای فتاح، شما میدانید و مدیران قبل از شما هم میدانستند که مدرسه فرهنگ یک مؤسسه اقتصادی نیست و مؤسسان از آن سود و بهرهای نمیبرند بلکه در حد توان خود برای اداره آن کمک مالی میکنند.
حداد عادل به اظهارات رئیس بنیاد مستضعفان واکنش نشان داد.
غلامعلی حداد عادل درباره شبهات اخیر در زمینه ملک هشت هزار متری و خانه مدرسه فرهنگ توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حداد عادل با انتشار یک ویدئو درباره ادعاهای اخیر پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص قطعه زمینی از بنیاد و خانه مدرسه فرهنگ که در یک برنامه تلویزیونی مطرح شده، توضیحاتی ارائه داد. متن کامل این توضیحات به شرح زیر است. «بسم اله الرحمن الرحیم لازم میدانم برای رفع شبهاتی که بعد از برنامه تلویزیونی آقای پرویز فتاح درباره مدرسه فرهنگ ایجاد...
رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی گفت: مشکلات کشور بدون استمداد از علوم انسانی قابل حل نیست، علوم انسانی در کشور ما نیاز به نوسازی و بازسازی دارد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی باتاکید بر اینکه حوزه علوم انسانی نیازمند نوسازی و بازسازی است، ابراز امیدواری کرد که فعالیتهای شورای تحول وزارت علوم بتواند به بهروزکردن و کاربردیسازی این حوزه بینجامد.
تهران - ایرنا - رییس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جشنواره فارابی باید نقش علوم انسانی را در حل مسائل کشور و پیشبرد آن تبیین کند، گفت: علوم انسانی در کشور ما به نوسازی و بازسازی نیاز دارد.
وزیر تعاون دولت نهم گفت: در حالی که این امکان وجود دارد با رجوع به مراجع حقوقی موارد اختلافی مورد رسیدگی قرار بگیرد، لذا تشویش اذهان عمومی اقدام پسندیدهای نیست.
رئیس بنیاد مستضعفان این روزها به صدر اخبار رفته است. چپ و راست، نظامی و غیرنظامی و... به اظهارات 18 مرداد پرویز فتاح واکنش نشان داده و درباره ادعاهایش بیانیه صادر کردهاند.
تهران - ایرنا - مصاحبه تلویزیونی اخیر پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان درباره ضرورت بازپسگیری املاک این نهاد از برخی افراد یا نهادها واکنشهای بسیاری را به دنبال داشت.
تهران - ایرنا - عضو شورای عالی آموزش و پرورش گفت: جایگاه و نقش کارشناسی این شورا در مسایل نظام آموزشی باید حفظ شود و موضوعاتی که به حوزه اختیارات آن مربوط است، اول باید در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی و برای اخذ تصمیم نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.