حسن روحانی
حسن روحانی
اقتصادنیوز: محمدباقر نوبخت، رییس اسبق سازمان برنامه و بودجه معتقد است که در روزهای گذشته، اظهارات غیرقابل استناد و مبهمی درباره صندوق توسعه ملی و نحوه هزینهکرد آن مطرح شده که بیشتر از آنکه راهگشا باشد به ابهامات موجود دامن میزند.
سردار غلامرضا جلالی به پیشنهاد قطع اینترنت برای کنترل تقلبهای احتمالی دانشآموزان در زمان برگزاری امتحانهای نهایی واکنش نشان داد و گفت: خدا را شکر که این پیشنهاد تکذیب شد.
اگر قرار است مشارکت بالا رود، باید فضای سیاسی باز باشد نه اینکه بگوییم رقبای ما را رد کنید چون ما میخواهیم انتخاب شویم.
محمد رضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من مجلس را قاطع اداره میکردم و نمایندگان گاهی دلخور میشدند اما زمان انتخابات هیئت رئیسه که میشد دوباره رای میدادند چرا که احساسشان این بود وقتی باهنر پشت صندلی باشد بلاخره کار پیش میرود. یعنی در مجلس باید به دلها حکومت کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است ورود مجلس به قانون انتخابات میتواند تضادی به وجود آورد و گرفتاری ایجاد کند.
گروه ویژه اقدام مالی نهادِ ناظر بر مبادلات بینالمللی برای جلوگیری از پولشویی و تأمین مالی تروریسم است. جمهوری اسلامی از سه سال پیش در «فهرست سیاه» این گروه قرار گرفته و به همین جهت تحریمهایی علیه تجارت آن با کشورهای دیگر اعمال میشود.
باهنر گفت: آقای دکتر لاریجانی که به اِشکال و به هر شکلی که هست در انتخابات اخیر صلاحیتش احراز نشد، یکی از اشکالاتی که به او گرفته بودند این بود که او در مجلس با دولت همکاری کرده است! من از بن دندان معتقدم که مجلس باید به دولت مستقر کمک کند.
روزنامه هم میهن نوشت: وزیران اقتصاد و دارایی و رؤسای بانکهای مرکزی گروه هفت در بیانیه خود، ضمن انتقاد شدید از کرهشمالی و روسیه در کنار ایران، بر «تقویت جایگاه گروه ویژه اقدام مالی در مورد پولشویی (اف. ای. تی. اف) و نهادهای مشابه» تأکید کرده و این نهادها را ضامن یکپارچگی و سلامت نظام مالی جهان خواندهاند.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیطزیست در دولت سایق، به سیاق حسن روحانی، آب خوردن را هم به رابطه با آمریکا گره زد.
بررسی مشکلات پیرامون صنعت خودرو نشان میدهد که دخالت شورای رقابت در تنظیم بازار نقش مهمی در معضلات اخیر دارد. در این میان نام یک چهره به عنوان سخنگوی شورای رقابت بیش از پیش در رسانهها دیده میشود.
نواندیش نوشت: حقشناس گفت: شاید قالیباف، خیلی متوجه این امر نبوده که این شکایت، نه تنها برایش منفعتی ندارد، بلکه در سال انتخابات برای اسحاق جهانگیری و به خصوص حسن روحانی و همینطور طرفداران احمدی نژاد که از مخالفان سرسخت قالیباف هستند، فرصتی فراهم کرده تا از این اقدام بهره بگیرند.
اصولگرایان پیش از این بهانهای برای زیر سوال بردن دولت روحانی به انحا مختلف داشتند، اما اکنون که دولت انقلابی ذیل حاکمیتی یکپارچه در اختیار قرار گرفته با طرح «محاکمه روحانی» درصدد توجیه و فرافکنی از عملکرد فاجعهبار خود و بحرانهایی ناشی از این مدیریت انقلابی و جهادی هستند.
در شرایط فعلی، مجموعه قدرت دنبال تنشهای سطحی این چنینی در عالم سیاست داخل نیست. روحانی نیز خوب میداند که چنین شکایتهایی او را به دادگاه نمیبرد که اگر ببرد احتمالاً از آن استقبال کند و شاید به همین دلیل نسبت به شکایتهای فوق واکنشی نشان نمیدهد و از میان مدیران و وزرای او نیز کسی تا به امروز از زمان روی کار آمدن دولت رئیسی محاکمه نشده است.
همزمان با طرح اتهام از سوی رحیمپورازغدی، مشاور عالی فرمانده سپاه، بحث محاکمه روحانی را مطرح کرد و در این راستا گفته که «دیر و زود دارد، اما سوختوسوز ندارد. اما اینکه الان اولویت ما محاکمه قبلیهاست؟ جامعه را به سمت حل مسائل ببریم و پیشرفت کشور را دنبال کنیم یا حتی موضوع اقتصاد و پیشرفت را تبدیل به دعوای سیاسی کنیم؟»