حسن روحانی
حسن روحانی
اگرچه احیای برجام بهطور فزایندهای غیرمحتمل شده است، اما درک چگونگی کارکرد آن - و آنچه از دست رفته است - برای تلاشهای جهانی در راستای منع اشاعه در آینده ضروری است.
سازندگی نوشت: در شرایط فعلی، مجموعه قدرت دنبال تنشهای سطحی این چنینی در عالم سیاست داخل نیست. روحانی نیز خوب میداند که چنین شکایتهایی او را به دادگاه نمیبرد که اگر ببرد احتمالاً از آن استقبال کند و شاید به همین دلیل نسبت به شکایتهای فوق واکنشی نشان نمیدهد و از میان مدیران و وزرای او نیز کسی تا به امروز از زمان روی کار آمدن دولت رئیسی محاکمه نشده است.
یک سیاستمدار اصلاح طلب همچنین با اشاره به سکوت حسن روحانی درباره گمانه زنی رسانه اصولگرای تسنیم، از احتمال فعالیت انتخاباتی او در انتخابات مجلس خبرگان خبر داد.
اگر سیاست تخصیص آب را از وزات نیرو بگیریم و به سازمان برنامه و بودجه بدهیم، یعنی مثل تخصیص بودجه، آنها تشخیص بدهند کجاها باید مصرف آب کم شود، دراینصورت خیلی از چاهها و پمپاژ آب کنار خیلی از رودخانهها باید تعطیل شود، ما توان مصرف 90 میلیارد متر مکعب آب در سال را نداریم، اگر 40 درصد سازمان ملل را بپذیریم سقف مصرف ما 36 میلیارد متر مکعب آب میشود، ما باید طی پنج - شش سال 40 میلیارد...
فارس نوشت: مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: خدا را شاکرم که در چهل و سومین سالگرد آزادی سنندج در حضور شما قهرمانان آزادی سنندج و عزیزان کُرد که از کردستان آمدهاید، هستم.
اینکه چرا اصولگرایان از حضور دوباره این چهره سیاسی، آنهم به زعم کیهان «ناکارآمدترین رئیسجمهور ایران» در عالم سیاستورزی آینده ایران اینچنین آشفته شدهاند، خود جای بحثی جدا دارد.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: شاید این انتظار دور از واقعیت نباشد که آقای روحانی، برای انتخابات دوره بعد خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران فعال گردد.
روزنامه شرق با اشاره به حملات اخیر اصولگرایان به حسن روحانی نوشت: اصولگرایان میدانند تز یکدستسازی به شکست در عرصه مدیریتی تبدیل شده است و اعتماد افکار عمومی به وعدههایی که به سرعت حباب روی آب شد و قابل ترمیم تا زمان انتخابات نیست مگر با اصلاح امور؛ بااینحال، فعلا حمله جایگزین اصلاح شده و احتمالا سخنان و اتهامزنیهایی از این دست ادامهدار خواهد بود.
رئیس دفتر حسن روحانی در دولت دوازدهم گفت: باید منتظر بمانیم و ببینیم همانطور که مقاممعظمرهبری در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند یک انتخابات رقابتی، آزاد، سالم و مشارکتی برگزار خواهد شد یا نه... یک نگرانی دیگر دارم که مردم هم نمیآیند.
از سالهای 1370 بهبعد برداشت ما از آبهای سطحی و زیرزمینی به مراتب بیشتر از میزان ذخیره آب بوده است، در نتیجه ما از ذخایر خوردیم، درحالیکه آب تمدن یک سرزمین است.
رئیسجمهور سابق به جای عذرخواهی از عملکرد خود به طرح ادعایی آماری پرداخت.
«حکومت اگر تصمیم بگیرد میتواند یک شبه مسائل سیاسی، اقتصادی، تورم را حل کند، یکسری تغییرات در سیاست خارجی و داخلی بدهد، آدمهای عاقلی برسرکار بیایند، دو سه ساله مشکلات کشور حل میشود، اما شما اگر آب خودتان را از دست بدهید یک کشور 7 هزار ساله را از دست دادهاید، بهنظرم مهمترین مسئلهای که دولتها در این مورد آن اهمال و کمکاری کردهاند، مسئله آب کشور است.»
اقتصادنیوز: جمهوری اسلامی در یادداشتی توصیه هایی به ابراهیم رئیسی و تیمش ارائه کرد.