چهارشنبه 5 شهریور 1404

حضور دبیر و بزرگان کشتی، انگیزه مضاعفی به قهرمانان داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حضور دبیر و بزرگان کشتی، انگیزه مضاعفی به قهرمانان داد

تهران - ایرنا - مدیر فنی تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی نیروهای مسلح کشورمان گفت: حضور بزرگان کشتی ایران در مسابقات نظامیان جهان موجب شد انگیزه قهرمانان ما بالا برود، و برای حضور و حمایتی که از تیم ما شد از همه آنها تشکر می‌کنم.

عباس مرادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: سی و پنجمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد نظامیان جهان (سیزم) در شرایطی به میزبان ایران برگزار شد که تیم‌های قدرتمند با چهره‌های شاخص خود راهی تهران شده بودند که بدون شک روسیه حریف اصلی کشتی گیران ما در این مسابقات بود.

وی ادامه داد: حمایت‌هایی که از تیم کشتی نظامیان ایران صورت گرفت جای تقدیر و تشکر دارد. جدا از تدابیر صورت گرفته در نیروهای مسلح و میزبانی شایسته‌ای که در این رقابت‌ها شاهد بودی، بزرگان کشتی نیز در کنار بچه‌های ما بودند و همین حضور و توصیه‌هایی که داشتند موجب شد تا قهرمانان کشورمان با انگیزه مضاعف روی تشک بروند. حضور افرادی از جمله علیرضا دبیر، محمد بنا، پژمان درستکار و محسن کاوه هم قوت قلب بود و هم از آنها راهنمایی می‌گرفتیم و مجموعه تمامی فعالیت‌ها و حمایت‌هایی که انجام شد در نهایت با موفقیت تیم کشتی نظامیان جمهوری اسلامی ایران همراه بود.

مدیر فنی کشتی آزاد و فرنگی نیروهای مسلح کشورمان خاطرنشان کرد: در کشتی آزاد خوب بودیم و اگر فقط در یکی از وزن‌ها عملکرد بهتری داشتیم قهرمان می‌شدیم اما در نهایت با تمام تلاشی که بچه‌ها از خود نشان دادند به مقام نایب قهرمانی دست یافتیم. در کشتی فرنگی وضعیت بهتری داشتیم و شاهد بودید که عملکرد خوب بچه‌ها پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در سالن 12 هزار نفری آزادی به اهتزار درآورد. واقعیت این است که پرچم ایران در همه جای دنیا یک رنگ است و تمامی حمایت‌ها، تلاش‌ها و کارهایی که صورت می‌گیرد در نهایت باید منتهی به این افتخار شود که سرود کشورمان طنین انداز شده و شاهد اقتدار ورزش ایران باشیم و خدا را شاکرم که با همدلی و اتحادی که در کل مجموعه بود موفق شدیم به این مهم دست یابیم.

مرادی در خصوص تیم کشتی روسیه تاکید کرد: اگر به ترکیب تیم روسیه نگاه کنید خواهید دید این تیم با چه شرایطی راهی مسابقات می‌شود. بیشتر کشتی‌گیران و مربیان مطرح آنها نظامی هستند و برای همین در ادوار مختلف سیزم با تیمی قدرتمند راهی مسابقات می‌شوند به خصوص این که قرار باشد برابر تیم ایران به میدان بیایند. در کل مسابقات خوبی بود و من از همه عزیزانی که ما را همراهی کردند و از قهرمانان و کشتی‌گیران تشکر می‌کنم.

وی در مورد پاداش‌هایی که قرار است به قهرمانان کشتی نظامیان جهان داده شود، یادآور شد: پاداش کشتی‌گیران نیروهای مسلح برابر قوانین داخلی است و ارشدیت، معافیت از سربازی و هدایایی از این دست است و در مراسم‌هایی که در پیش است به آنها اهدا می‌شود.

سی و پنجمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد نظامیان جهان (سیزم) روزهای 30 آبان و اول آذرماه 1400 با حضور 14 تیم در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران برگزار شد و در پایان نمایندگان کشورمان با کسب 4 مدال طلا، 4 مدال نقره و 2 مدال برنز بعنوان نایب قهرمانی دست یافتند.

در این مسابقات تیم روسیه با 215 امتیاز به مقام قهرمانی رسید. ایران با 210 امتیاز نایب قهرمان شد و تیم ارمنستان با 140 امتیاز به‌عنوان سومی رسید.

همچنین سی و پنجمین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی نظامیان جهان (سیزم) نیز روزهای 2 و 3 آذرماه با حضور 12 تیم در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب 4 مدال طلا، 2 مدال نقره و 4 مدال برنز به‌عنوان قهرمانی رسید.

در پایان این مسابقات تیم ایران با کسب 200 امتیاز قهرمان شد و روسیه با 197 امتیاز در رتبه دوم ایستاد.

*س_برچسب‌ها_س*