حضور دوچرخه سواران روی بام سعدالسلطنه به این بنا آسیب نزده است
قزوین - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین گفت: حضور دوچرخه سواران رشته تریال بر روی بام و یکی از گنبدهای سرای سعدالسلطنه آسیبی به این بنای تاریخی وارد نکرده است.
علیرضا خزائلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اخیرا تصاویری از حضور دوچرخه سواران روی بام و بخشی از گنبدهای سعدالسلطنه در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است که باید در توضیح این موضوع یادآور شد مسابقه و حرکت ورزشی روی بام انجام نشده و ورزشکاران تنها برای گرفتن عکس یادگاری لحظاتی کوتاه در بام این بنا حضور یافته اند.
وی با بیان اینکه مسابقات رشته تریال در محوطه سعدالسلطنه برگزار شد نه روی بام و گنبد این مجموعه تاریخی، افزود: هیات دوچرخه سواری قزوین و همچنین سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری به عنوان متولی این مجموعه بر این مسابقات نظارت لازم و کافی داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین با بیان اینکه وزن دوچرخه های مورد استفاده در رشته تریال حدود پنج کیلوگرم است، خاطرنشان کرد: اخباری که در خصوص این اتفاق در بعضی رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده بود به شکلی خاص منعکس شد و این اتفاق مشکل و آسیبی را برای این بنا ایجاد نکرد.
این مسوول با بیان اینکه این اداره کل در خصوص حفظ و نگهداری بناهای تاریخی حساسیت ویژه ای دارد، گفت: از افرادی که نسبت به میراث فرهنگی و بناهای تاریخی قزوین دغدغه و حساسیت دارند قدردانی می کنیم و از آنان تقاضا داریم برای جذب گردشگر و آشنایی مردم کشور با جاذبه های تاریخی قزوین، این بناها را در فضای مجازی معرفی کنند.
کاروانسرای سعدالسلطنه معروف به سرای سعدالسلطنه و یکی از بناهای دوره قاجاریه و از اماکن گردشگری مهم قزوین به شمار می رود.
این مجموعه با 230 حجره و دارای چندین راسته، که در کنار مجموعه بازار سنتی قزوین قرار دارد در اوایل دهه 90 از سوی شهرداری مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت و از آن پس به عنوان بازار صنایع دستی مورد بهره برداری قرار گرفت.
*س_برچسبها_س*