چهارشنبه 29 بهمن 1404

حضور عجیب هواپیمای نظامی روسیه در کره شمالی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حضور عجیب هواپیمای نظامی روسیه در کره شمالی

یک هواپیما نظامی روسی در سفری از پیش اعلام نشده وارد پیونگ‌یانگ شد.

طبق گزارش «ان‌کی نیوز» پایگاه خبری آمریکایی که اغلب خبرهای مربوط به کره شمالی را پوشش می‌دهد، یک هواپیما نیروی هوایی روسیه موسوم به Il-62M با شماره ثبت شده RA-86559 از مسکو پرواز کرد و در تاریخ 1 اوت (10 مرداد) پس از ساعت 8 صبح به‌وقت محلی وارد پیونگ‌یانگ شد.

تجزیه و تحلیل پایگاه خبری ان‌کی نیوز از تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد، هواپیمایی مطابق با ظاهر و ابعاد هواپیمای نظامی نامبرده شده در مقابل ترمینال فرودگاه بین‌المللی پیونگ‌یانگ در 2 اوت (11 مرداد) ساعت 11:28 پیش از ظهر دیده شده است.

طبق گزارش‌ها، این هواپیما سپس در همان روز ساعت 9 شب به‌وقت محلی پیونگ‌یانگ را ترک کرده و به طور کلی حدود 36 ساعت در کره شمالی بوده است.

این هواپیما یک هواپیمای مسافربری وی‌آی‌پی است که برای هیات‌های نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد و پیشتر الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه و تیمی را برای گفت‌وگوهای نظامی در ژوئیه 2019 به پیونگ‌یانگ برده است.

با توجه به نوع هواپیما بعید است این پرواز شامل حمل‌ونقل سیستم‌های تسلیحاتی باشد اگرچه ادعا شده انتقال برخی از کالاها و یا پول را نمی‌توان غیرممکن دانست.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.