حقوق بشر
حقوق بشر
رئیس امور اطلاعرسانی دولت اعلام کرد که با حمایت دولت و همکاری یونسکو و کشورهای مختلف، منشور حقوق بشر کوروش به ثبت جهانی رسید و ایران در روند مذاکرات و تدوین قطعنامه نقش محوری داشت.
در قرن بیستویکم، نسل جدید خواهان چیزی فراتر است؛ مشارکت در فرآیند تولید و نظارت بر تصمیمات. نسل زد نهتنها میخواهد شنیده شود، بلکه میخواهد در ساختار قدرت سهیم باشد.
یونسکو منشور کوروش را به عنوان «نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان» به رسمیت شناخت.
در پی افشای اسناد جدید، ابعاد گستردهای از همکاری تشکیلات تروریستی منافقین با رژیم صهیونیستی در راستای عملیات روانی و اطلاعاتی علیه ملت ایران آشکار شد.
معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه، در ادامه رایزنیهای میان تهران و ریاض، با ولید الخریجی، قائممقام وزارت خارجه عربستان و نماینده این کشور در کمیته سهجانبه ایران، عربستان و چین دیدار کرد.
منشور کوروش کبیر بهعنوان نخستین منشور حقوق بشر جهان و سندی برای احترام به تنوع فرهنگی، با تصویب کشورهای عضو یونسکو در سمرقند به رسمیت شناخته شد.
مجازات اعدام در ایران، به خصوص در استانهای محروم و مرزی مانند سیستان و بلوچستان، نهتنها بازدارندگی لازم را در کاهش جرایم نداشته، بلکه چالشهای اقتصادی و بحرانهای سیاسی را تشدید کرده است.
اقتصادنیوز: «منشور کوروش کبیر» بهعنوان یکی از نخستین منشورهای حقوق بشر جهان که بر احترام به تنوع فرهنگی تأکید دارد، به رسمیت شناخته شد و از سوی کشورهای عضو یونسکو مورد تایید قرار گرفت.
منشور کوروش به عنوان یکی از نخستین اسناد حقوق بشر جهان، در چهلوسومین کنفرانس عمومی یونسکو در سمرقند به رسمیت شناخته شد.
«منشور کوروش کبیر» بهعنوان یکی از نخستین منشورهای حقوق بشر جهان که بر احترام به تنوع فرهنگی تأکید دارد، به رسمیت شناخته شد و از سوی کشورهای عضو یونسکو مورد تایید قرار گرفت.
در رویدادی تاریخی که دقایقی پیش 6 نوامبر 2025 برابر با 15 آبان 1404 در صحن چهلوسومین کنفرانس عمومی یونسکو در سمرقند به ثبت رسید، «منشور کوروش کبیر» بهعنوان یکی از نخستین منشورهای حقوق بشر جهان که بر احترام به تنوع فرهنگی تأکید دارد، به رسمیت شناخته شد.
در رویدادی تاریخی که امروز 6 نوامبر 2025 برابر با 15 آبان 1404 در صحن چهلوسومین کنفرانس عمومی یونسکو در سمرقند به ثبت رسید، «منشور کوروش کبیر» بهعنوان یکی از نخستین منشورهای حقوق بشر جهان که بر احترام به تنوع فرهنگی تأکید دارد، به رسمیت شناخته شد.
منشور کوروش کبیر» بهعنوان نخستین منشور حقوق بشر جهان و سندی برای احترام به تنوع فرهنگی، با تصویب کشورهای عضو یونسکو در صمرقند به رسمیت شناخته شد.
روز 15 آبان 1404 (6 نوامبر 2024)، در جریان چهلوسومین کنفرانس یونسکو، منشور حقوق بشر کوروش کبیر بهعنوان یکی از نخستین منشورهای شناختهشده حقوق بشر در جهان، با اجماع اعضا به تصویب رسید.
منشور کوروش کبیر بهعنوان نخستین منشور حقوق بشر جهان و سندی برای احترام به تنوع فرهنگی، با تصویب کشورهای عضو یونسکو در صمرقند به رسمیت شناخته شد.
منشور کوروش کبیر بهعنوان نخستین منشور حقوق بشر جهان و سندی برای احترام به تنوع فرهنگی، با تصویب کشورهای عضو یونسکو در صمرقند به رسمیت شناخته شد.