دوشنبه 26 آبان 1404

بقایی: آمریکا و برخی اروپایی‌ها همدست و شریک جنایات رژیم صهیونیستی هستند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
بقایی: آمریکا و برخی اروپایی‌ها همدست و شریک جنایات رژیم صهیونیستی هستند

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به حمایت همه‌جانبه نظامی و سیاسی آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی از رژیم صهیونیستی، این کشورها را همدست و شریک جرم این رژیم دانست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز انزجار نسبت به تداوم کشتار و نقض‌های فاحش حقوق بشر و بشردوستانه در غزه و کرانه باختری، ادامه حصر غزه و ممانعت از آواربرداری خرابی‌ها و جلوگیری از بازسازی شبکه‌های بهداشتی و درمانی و زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه، که موجب تشدید فاجعه انسانی در فصل سرما و بارندگی شده است، را در راستای سیاست نسل‌کشی فلسطینیان دانست و آن را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه گزارش داد، بقائی با اشاره به گسترش موج حملات تروریستی و تخریبی شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری، هتک حرمت مکرر مسجدالاقصی و حرم ابراهیمی و ادامه بازداشت‌های خودسرانه و شکنجه فلسطینیان، مسئولیت قانونی و اخلاقی جامعه جهانی برای توقف جنایات رژیم اشغالگر را خاطرنشان و تصریح کرد آنچه در کرانه باختری در حال وقوع است ادامه سیاست امحای استعماری فلسطینیان است که به‌ویژه در دو سال گذشته با کشتار ده‌ها هزار انسان بی‌گناه در غزه اجرا شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به حمایت همه‌جانبه نظامی و سیاسی آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی از رژیم صهیونیستی، این کشورها را همدست و شریک جرم این رژیم دانست و بر ضرورت پایان دادن به بی‌کیفری جنایتکاران جنگی و نسل‌کش تاکید کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید