یک‌شنبه 27 مهر 1404

حمایت ویژه از سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور با تسهیل صدور مجوزها

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حمایت ویژه از سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور با تسهیل صدور مجوزها

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اظهار امیدواری نسبت به تصویب 257 طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش 11.5 میلیارد دلار، گفت: وزارت اقتصاد با رویکرد جدید از سرمایه گذاران خارجی و به خصوص ایرانیان خارج از کشور حمایت می کند.

اقتصادی

رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وجود قوانین متعددی مانند «قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه»، «قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و «قانون فضای کسب و کار»، اظهار داشت: مجلس در تلاش است این قوانین را تنقیح کند تا قوانین مزاحم، غیرفعال شوند و صدور مجوز برای سرمایه‌گذاری خارجی در داخل کشور تسهیل گردد.

وی ضمن اشاره به پیگیری وزارت اقتصاد در این زمینه، گفت: خیلی از ایرانیان مقیم خارج از کشور، به‌ویژه در کشورهای خلیج فارس، سرمایه‌ای دارند که جمع آن از خیلی از کشورها بالاتر است. با فعال سازی مکانیسم ماشه و اعمال تحریم ها نگرانی هایی ایجاد کرده است که با رویکرد اصلاحی از سمت دولت در حال اصلاح این وضعیت هستیم.

زارع در ادامه اظهار داشت: وزارت اقتصاد با رویکرد جدید خود به طور کامل از سرمایه گذاران خارجی و به خصوص ایرانیان خارج از کشور به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری، راه اندازی کسب و کار و صدور مجوز در داخل کشور حمایت می‌کند و ضمانت‌های لازم برای بازگشت سرمایه‌ها به کشور نیز فراهم شده است. ما این نوید را می دهیم که وضعیت بهتر خواهد شد. ایران کشوری مستقل، آزاد و به دور از سلاح هسته‌ای است که دوست دارد مستقل عمل کند و این استقلال می‌تواند زیرساخت توسعه باشد. لذا از این عزیزان درخواست می کنیم که به کشور خود بازگردند و اعتماد کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر آمار 257 طرح سرمایه‌گذاری به ارزش 11.5 میلیارد دلار که توسط وزارت اقتصاد تصویب شده، ابراز امیدواری کرد و گفت: باید اقدامات لازم صورت بگیرد تا این مجوزها حتماً اجرایی شود. اگر مجوز صادر شود ولی اجرایی نشود، خروجی ناصحیح خواهد داشت.