حمله سنگین حزب الله لبنان به پایگاه اسرائیل با موشک هدایت شونده

جنبش حزب الله لبنان ساعاتی پیش چند موشک هدایتشونده به سمت پایگاه صهیونیستی «المطله» شلیک کرد.
براساس این گزارش، این موشک به یک خودروی نظامی اصابت کرد که به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن شش صهیونیست دیگر منجر شده است.
حزب الله لبنان یکشنبه شب اعلام کرد که پایگاه المطله در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادیم و در این حمله موشک ضدزره به یک خودرو اصابت کرد و همه سرنشینان آن کشته و زخمی شدند.
دقایقی پیش از این خبر نیز منابع خبری صهیونیست خبر دادند که یک حادثه امنیتی خطرناک و پیچیده در شهرک المطله در شمال فلسطین اشغالی رخ داده است.
خبر مرتبط اعتراف شهردار حیفا / باید هوشیار بود و به حزبالله احترام گذاشتشهردار «حیفا» در سخنانی بر توانمندی حزبالله لبنان تاکید و از اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال این منطقه اشغالی ابراز نارضایتی کرد.
این منابع تاکید کردند که یک خودروی زرهی اسرائیلی در المطله هدف اصابت موشک ضدزره حزب الله قرار گرفته است.
پیش از این برخی از رسانه ها گمانه زنی کرده بودند که در این حمله 5 نظامی اسرائیلی در این منطقه کشته شده باشند.
--> اخبار مرتبط- حمله موشکی حزب الله لبنان به پایگاه اسرائیل
- شهادت یکی از فرماندهان حزبالله
- پایان حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
- اولین پاسخ حزب الله به تجاوز اخیر صهیونیستها
- پایگاه میرون زیر آتش موشک های حزب الله لبنان + فیلم
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
