دوشنبه 10 آذر 1404

حمله مشاور قالیباف به حسن روحانی؛ افزایش فعالیت روحانی در فضای رسانه ای بی حساب نیست / دقیقا در حال پیگیری کدام پروژه برای کدام طرف است؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حمله مشاور قالیباف به حسن روحانی؛ افزایش فعالیت روحانی در فضای رسانه ای بی حساب نیست / دقیقا در حال پیگیری کدام پروژه برای کدام طرف است؟

مشاور قالیباف در ایکس نوشت: افزایش فعالیت روحانی در فضای رسانه ای بی حساب نیست. در چند هفته، دستگاه نظامی و امنیتی را زیر سوال برده، مذاکره مستقیم با امریکا را ضروری دانسته است.

مشاور قالیباف با حمله به روحانی نوشت که مذاکره مستقیم با آمریکا را ضروری می‌داند، فعالیتش در فضای رسانه‌ای هم زیاد شده است.

مهدی محمدی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «افزایش فعالیت روحانی در فضای رسانه ای بی حساب نیست. در چند هفته، دستگاه نظامی و امنیتی را زیر سوال برده، مذاکره مستقیم با امریکا را ضروری دانسته و نظام را متهم به دوری از مردم کرده. در اوج تهدید خارجی، فردی با سابقه حسن روحانی، دقیقا در حال پیگیری کدام پروژه برای کدام طرف است؟»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.