سه‌شنبه 13 آبان 1404

حمله پهپادی به یک بیمارستان در سودان / هفت نفر کشته و پنج نفر زخمی شدند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حمله پهپادی به یک بیمارستان در سودان / هفت نفر کشته و پنج نفر زخمی شدند

منابع پزشکی سودان از کشته شدن هفت نفر و زخمی شدن پنج نفر دیگر در حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به یک بیمارستان در شمال دارفور خبر داد.

الجزیره، شبکه پزشکان سودان امشب در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای پشتیبانی سریع (به فرماندهی محمد حمدان دقلو)، با حمله پهپادی به بیمارستانی در شمال دارفور، هفت نفر را کشته و پنج نفر را زخمی کرده است.

همچنین بر اساس گزارش ها، شمار کشته شدگان به دست نیروهای پشتیبانی سریع در روستای الابیض به 40 تن رسیده است.

درگیری‌های مسلحانه در سودان از 15 آوریل 2023 (26 فروردین ماه 1402) میان ارتش به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو» ملقب به «حمیدتی» بر سر قدرت آغاز شد و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفت وگوها تاکنون ثمری نداشته است.

بنابر آمارهای سازمان ملل متحد، جنگ میان دو نیروی نظامی بزرگ سودان در سایه ادامه خشونت و گرسنگی به آواره شدن هشت میلیون نفر منجر شده است.

حدود 25 میلیون نفر نزدیک به نیمی از جمعیت سودان بر اثر تداوم جنگ در وضعیتی ناگوار قرار گرفته و به کمک‌های فوری نیاز دارند و 18 میلیون نفر هم در معرض خطر قحطی هستند.

تاکنون چندین بار در سودان با وساطت بین‌المللی، آتش‌بس اعلام شده است اما طرف‌های درگیر به طور مداوم آن را نقض کرده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.