دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از تهیه طرح اجرایی گردشگری پایدار تالاب شادگان با دستور رئیس جمهور خبر داد.

فدراسیون بین‌المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر، فعالیت باشگاه آموزش و رسانه هلال احمر ایران (باور) را به عنوان یک طرح برجسته به سایر جمعیت‌های ملی معرفی می‌کند و جمعیت هلال احمر ایران می‌تواند در راستای شکل گیری تیم‌های رسانه‌ای در سایر جمعیت‌های ملی نقش راهبر و الگو را ایفا کند.

سازمان ورزش شهرداری تهران رالی خانوادگی را با حضور بیش از 2 هزار خانواده تهرانی برگزار می‌کند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران از دسگیری 2 سارق حرفه‌ای موتورسیکلت هنگام پرسه زنی با موتورسیکلت مسروقه خبر داد.

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با حضور در شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، به بررسی روند احداث جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس پرداخت.

ستاد مرکز پزشکی حج وزیارت درمدینه منوره اعلام کرد: ازشروع عملیات حج تاکنون بیش از 18 هزار و پانصد مورد خدمات به زائران ایرانی درمدینه منوره ارائه شده است.

به دنبال انتشار خبری درخصوص مجروح شدن یک روحانی در خیابان رودکی، پرونده قضایی تشکیل شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اکثر جنایت‌های خشونت آمیز در آمریکا را سفیدبرتر پنداران ناسیونالیست مرتکب می‌شوند.

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران گفت: خدمات جدید در راستای رویکرد جدید مدیریت شهری مبتنی بر ارتقاء و نوآوری فضا‌های مخصوص بانوان، آموزش شهروندی، ارتقا کیفی خدمات و تعامل با مشتریان برنامه ریزی شده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف بیش از 15 هزار حب قرص روانگردان از یک قاچاقچی موادمخدر در شرق تهران خبر داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اجرای پروژه‌های شبکه ملی اعتبار به تحقق عدالت اجتماعی، مهار تورم و کنترل بازار کمک می‌کند.

به تازگی یک فیلم قدیمی در فضای مجازی با عنوان درگیری یک قاضی با مأمور راهور منتشر شده است که مربوط به قبل از سال 98 می‌باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با اجرای طرح‌های ترافیکی و تملک معارضین و نیز اصلاح نحوه بار گذاری و لکه گذاری ساختمان‌های منطقه در کمیسیون ماده 5 آرزو‌های دیرینه اهالی منطقه10 محقق خواهد شد.

جانشین رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری 589 سارق در اجرای طرح سراسری مبارزه با سرقت اماکن خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت با اشاره به بازدید از 13 واحد صنفی عطاری در سطح شهر تهران، گفت: در این طرح بیش از یک هزار داروی غیرمجاز و تقلبی کشف شد.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: کار کودکان نامطلوب‌ترین چهره فقر است و حذف آن سنگ بنای هدف متعالی عدالت اجتماعی می‌باشد.