دوشنبه 6 اسفند 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

انتخابات معتمدین هیات اجرایی مرکز حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به صورت تمام مکانیزه برای اولین بار در کشور برگزار شد.

جانشین پلیس تهران گفت: ماموران پلیس طی بازدید از یک انبار کالا بیش از 2 هزار و 682 تن کاغذ قاچاق و احتکاری، بدون مجوز‌های قانونی کشف کردند.

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان فارغ التحصیل کارشناسی و بالاتر می‌توانند از امریه خدمت سربازی در شرکت‌های دانش بنیان بهره‌مند شوند.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب از وقوع یک‌فقره تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه یادگار امام خبر داد.

هر وقت که شما با نوجوانان و جوانان به گرمی وبا محبت رفتار کنید باعث می شود که سلامت روان نوجوانان و جوانان تضمین شود و اعتماد به نفس و مهارتهای اجتماعی را افزایش می دهد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: 2 میلیون و 710 هزار نفر از جامعه هدف صندوق عضو هستند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 مرد جوان که با استفاده از موتورسیکلت سرقتی با پلاک مخدوش اقدام به موبایل قاپی می‌کردند خبر داد.

معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز طرح جدید کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های ششم و هفتم از روز شنبه 22 مهر خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل یک جوان 23 ساله در جنوب شرق تهران خبر داد.

شهردار منطقه 21 تهران از پیشرفت 90 درصدی احداث فاز نخست زیرگذر فتح - باغستان در این منطقه خبر داد.

معاون فرماندار تهران گفت: شهروندان تهرانی از تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها از جمله محدوده رودخانه کن خودداری کنند.

معاون شهردار تهران گفت: بساط گستران و دستفروشان باید بدانند که کارشان زمانی که مزاحمت برای مردم و کسبه محل داشته باشد کار نادرستی است.

همایش مهارت‌آموزی ویژه دانش‌آموزان تحت حمایت با حضور جمعی از مقامات و 200 دانش آموز در سالن همایش‌های موزه خودرو‌های تاریخی ایران برگزار شد.

معاون عملیات پلیس اطلاعات و امنیت تهران گفت: در شش ماهه اول امسال 28 درصد کنترل‌ها و احضار‌ها از اراذل و اوباش نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

مشاورعالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح درباره شمار گواهینامه‌های مهارتی صادر شده برای سربازان توضیح داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف لوازم الکتریکی خارجی قاچاق به ارزش 193 میلیارد ریال از یک انبار کالا در "کهریزک" خبر داد.