جمعه 30 آبان 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از امضای پیش قرارداد زباله‌سوز 6 هزار تنی در طی ماه جاری خبر داد.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا از امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق اپلیکیشن «پلیس من» خبر داد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه‌های نواب، همت، زین الدین، چمران، حکیم، آبشناسان، بابایی و میدان سبلان پر تردد است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 77 قرار گرفته و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

راز ناپدید شدن پسر جوان پس از 36 روز با بررسی حساب بانکی وی، تصاویر دوربین‌های مداربسته یک مغازه و اعترافات دختر و پسر جوان برملاشد.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: خدمات مورد نیاز مردم در هفته سلامت در 123 نقطه تهران اجرا خواهد شد.

پسر جوان که با تهدید یک دختر فراری را مجبور به همدستی در سرقت خودرو کرده بود در آخرین سرقت او را با پلیس تنها گذاشت و فرار کرد.

زمین به ما امانت داده شده است پس باید امانت دار خوبی برای نسل های آینده در حفظ از محیط زیست باشیم.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ 3 بزرگراهی را که بیشترین سهم تصادفات عابران پیاده در تهران را به خود اختصاص داده‌اند، نام برد.

توافقنامه سازمان تاکسیرانی تهران و یک شرکت خودروسازی برای جایگزینی 2 هزار دستگاه خودروی برقی با تاکسی‌های فرسوده شهر تهران امضا شد.

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری مستمری رفع شد.

مرد زندانی که از 12 سال قبل به جرم قتل زن همسایه به قصاص محکوم شده و به خاطر پیگیری نشدن پرونده‌اش از سوی اولیای دم همچنان بلاتکلیف در زندان است طی نامه‌ای از قضات دادگاه کیفری یک استان تهران درخواست کرد تا به وضعیتش رسیدگی شود.

فرماندهی انتظامی کشور در پیامی سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گفت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی توسط سازمان هواشناسی خبر داد.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: نام پدر از روی کارت‌های هوشمند ملی حذف نمی‌شود.