پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون حمل و نقل شهرداری تهران گفت: قرارداد ساخت 2500 اتوبوس منعقد شده و تا پایان امسال از شرکت عقاب 300 دستگاه دیگر مطالبه داریم.

سخنگوی فراجا جزئیاتی از پرونده کوروش کمپانی را تشریح کرد و گفت: پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرده است و تحقیقات ادامه دارد.

پسر جوانی که مدعی است به خاطر تمسخر‌های دوستش او را به قتل رسانده پس از 6 سال توانست با پرداخت دیه رضایت اولیای دم را جلب کند تا این بار از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

مرکز رسانه قوه قضاییه اطلاعیه‌ای تبیینی با موضوع بازگشت بدهی‌های بابک زنجانی به کشور منتشر کرد.

رئیس شبکه ملی دفاع از حقوق افراد دارای معلولیت گفت: در گذشته افراد دارای معلولیت نابینایی و ناشنوایی تأیید صلاحیت نمی‌شدند، اما اکنون برخی افراد دارای نابینایی کامل تأیید صلاحیت شده‌اند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: احراز هویت در فضای تبادل اطلاعات یکی از نیاز‌های مهم کشور تلقی می‌شود.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی که از شهروندان موبایل قاپی می‌کرد، خبر داد و گفت: متهم به 10 فقره موبایل قاپی اعتراف کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارق حرفه‌ای تجهیزات دکل‌های مخابراتی حین سرقت با تلاش ماموران کلانتری 211 قلعه نو، خبر داد.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان لوازم خودرو در محدوده یوسف آباد خبر داد.

قائم مقام کمیته امداد استان تهران با خانواده بسیجی شهید «عباس خلیل زاده» از شهدای دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفه‌ای و سابقه دار لوازم و محتویات خودرو‌ها در محدوده نامجو خبر داد و گفت: متهم به 10 فقره سرقت اعتراف کرد.

معاون وزیر دادگستری گفت: با شروع طرح جدید حدود 400 کودک کار شناسایی شدند که 85 درصد آن‌ها اتباع هستند.

مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور از رفع مشکلات پیش روی احداث بزرگترین خط تولید مکمل‌های غذایی و دارویی خبر داد.

جولایی گفت: هم‌اکنون 557 زن ایرانی در زندان‌های سراسر کشور به دلیل ناتوانی در پرداخت دیون مالی، تحمل حبس می‌کنند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق منزل در عملیات تجسس توسط ماموران کلانتری 137 نصر خبر داد.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 3 سارق حرفه‌ای محتویات خودرو خبر داد و گفت: متهمان به 20 فقره سرقت محتویات خودرو اعتراف کردند.