سه‌شنبه 7 اسفند 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان تأمین اجتماعی به اتباع خارجی بیمه‌شده این سازمان و اتباع متقاضی بیمه توصیه کرد که هر چه سریع‌تر در زمینه دریافت «کد فیدا» اقدام کنند.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به اساتید، معلمان، دانشجویان و دانش آموزان تبریک گفت.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید گفت: خوب تحصیل کنید و با تحصیل، خواب‌های شوم دشمن را باطل کنید.

صادقی گفت: دانش آموزان امروز همان رزمندگان سال‌های دفاع مقدس هستند، اما جبهه نبرد تغییر کرده و باید در میدان نبرد با جهل و نادانی مبارزه کنند.

یک روانشناس بالینی بر حاکم کردن آرامش بر فضای ذهن در لحظه تاکید کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رشد اقتصاد کشور بعد از دو دهه رکود به 6.2 درصد رسید.

فردا (یکشنبه) همزمان با شهادت امام حسن عسگری (ع) میادین و بازار‌های میوه و تره بار از ساعت 8 تا 13 باز و آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

اربابی گفت: حق محرومیت از مطب برای پزشکان سازمان پزشکی قانونی کشور به منظور جبران بخشی از سختی کار برقرار شد.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: بهره برداری از متروی پرند در گروی تأمین برق از سوی شرکت برق است.

موتورسواری که در یک جنایت مسلحانه هولناک، پسر جوانی را مقابل چشمان مادر وی به قتل رسانده است، در حالی پای میز محاکمه ایستاد که مدعی بود به قصد انتقام از عامل مرگ مادرش شلیک کرده است، اما نمیدانست برادر مقتول پشت فرمان پراید نشسته است!

با وقوع مرگ مشکوک مرد میانسال با شلیک گلوله در محله دربند، تحقیقات تیم جنایی آغاز شد.

فرماندار تهران گفت: نرخ کرایه هر 3 حوزه حمل و نقل مطابق قبل بوده و از مهرماه، هیچ گونه افزایشی در نرخ کرایه حمل و نقل عمومی نخواهیم داشت.

معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی متعددی کودکان و نوجوانان ما را تهدید می‌کنند، گفت: با اجرای طرح نماد، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان، رصد و پایش می‌شود.

لاک پشت‌های پوزه عقابی، یکی از گونه‌های در حال انقراض، هر ساله در فصل بهار جهت تخم‌گذاری به سواحل ماسه‌ای جزیره کیش می‌آیند.

مدیرعامل شرکت ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران از فعالیت سیزده مرکز معاینه فنی در روز تعطیل رسمی 2 مهرماه در پایتخت خبر داد.

دادستان تهران گفت: شورای عالی استاندارد با پیگیری دادستانی در مصوبه‌ای، استانداردسازی اجباری تجهیزات جرثقیل‌های برجی را تصویب کرد و پس از دریافت موافقت سازمان برنامه و بودجه با تأمین اعتبار لازم، این مصوبه به امضای رئیس جمهور رسید و لازم‌الاجرا شد.