خبرهای خوش برای معلمان خرید خدمتی
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، گفت: برای تربیت نیروی انسانی هم تراز با حیات طیبه انقلاب اسلامی باید زمینه پرورش معلمان شایسته را فراهم کنیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، قاسم احمدی لاشکی در شورای اداری آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به فعالیت تعداد 22هزار و 823معلم طرح خرید خدمات آموزشی، اظهار کرد: برنامه های خوبی برای آن ها تدوین شد و رییس مجلس شورای اسلامی در این زمینه دستور لازم را به دیوان محاسبات صادر کرد.
وی با بیان این که به محض پاسخ دیوان محاسبات به وزارتخانه، این تصمیم اجرا می شود، اظهار کرد: پیش از این معیار پرداخت حقوق به این افراد 44ساعت حقوق کارگری و بیمه درنظر گرفته شد، حرف ما این است معلم 24ساعت کار می کند و 24هم خود را برای حضور در کلاس درس آماده می کند، زیرا معلم فردی است که در حوزه تربیت و آینده کشور اثرگذار است.
تصریح کرد: تمامی نیروهای خرید خدمت مانند سایر معلمان فعالیت می کنند، هم اکنون دریافتی حقوق این افراد بسیار کم است، امیدواریم این موضوع به زودی رفع شود.
وی گفت: از مجموع بودجه عمومی سال جاری دولت 131هزار میلیارد تومان به آموزش و پرورش تخصیص یافت، که این عدد کمتر از 9درصد است در حالی که در کشورهای توسعه یافته این رقم بیش از 20درصد است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 97.5درصد رقم یادشده برای حقوق یک میلیون فرهنگی هزینه میشود، اظهار کرد: با رقم یادشده باید 550هزار کلاس درس 113هزار مدرسه در کشور اداره شود، بنابراین این رقم باید افزایش یابد تا بتواند در جهت کیفیت آموزش گام برداشت.
وی افزود: هدف از تدوین و اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی هم تراز با حیات طیبه انقلاب اسلامی است؛ بنابراین برای تربیت انسان خوب باید معلم خوب پرورش داد.
احمدی لاشکی خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان بایدتقویت شود و فضا را برای تربیت استادان و معلمان در آن فراهم کرد.
47231
کد خبر 1583829