دوشنبه 5 آبان 1404

خبری بد برای نوید محمدزاده!/ دربی در شیراز؟ فعلا منتفی است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
خبری بد برای نوید محمدزاده!/ دربی در شیراز؟ فعلا منتفی است

ورزشگاه پارس میانرود با وضعیت فعلی شانس زیادی برای میزبانی از دربی پایتخت نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هفته‌های اخیر نام ورزشگاه پارس میانرود شیراز به‌عنوان یکی از گزینه‌های میزبانی دربی پایتخت مطرح شد. این در شرایطی است که در بازی روز گذشته فجر سپاسی مقابل استقلال، ایرادهای عمده‌ای در این ورزشگاه به چشم خورد که از استقرار نامناسب برخی هواداران، شلوغی و بی‌نظمی در میکسدزون، ورود جیمی جامپ، پرتاب بطری به سمت زمین، خرابی آسانسور، نبود اینترنت مناسب و... می‌توان به‌عنوان عمده‌ترین مشکلات نام برد که حتی صدای پیروز قربانی، سرمربی فجر را هم درآورد.

به نقل از فارس؛ در این میان به نظر می‌رسد پس از اتفاقات بازی روز گذشته و شکل برگزاری نامناسب بازی، به‌احتمال بسیار زیاد ورزشگاه پارس از گزینه‌های میزبانی دربی خارج خواهد شد.

بااین‌حال باتوجه‌به مهلت حدود یک‌ماهه‌ای که پرسپولیس به‌عنوان میزبان برای معرفی ورزشگاه مدنظر خود دارد، سازمان لیگ همچنان منتظر می‌ماند تا این ورزشگاه گزینه خود را معرفی کند.

شنیده می‌شود در حال حاضر ورزشگاه امام خمینی اراک و شهدای شهر قدس شانس بیشتری برای میزبانی از دربی 106 دارند.

251256

کد خبر 2134700