یک‌شنبه 21 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اسامی جان‌باختگان و مصدومان حادثه فیلمبرداری سریال سلمان فارسی در شاهرود اعلام شد.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه توچال با کمینه دمای 20- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.

بر اساس داده‌های یورواستات، کشور ایتالیا هم‌اکنون با میانگین سنی بالای 48 سال، پیرترین کشور اتحادیه اروپا است.

بر اثر فروریختن آوار در محل فیلمبرداری سریال سلمان فارسی در روستای خیج شاهرود 2 جان باختند

اطلاعات اعلام‌شده در این گزارش حاکی است هم اکنون، 10 منطقه تهران شامل مناطق 1 تا 5 و مناطق 13 و 15 و 19 و 20 و 22 روی گسل اصلی قرار دارد. همچنین 65‌درصد ساختمان‌های منطقه یک تهران در «وضعیت بحران» ناشی از قرار گرفتن در حریم گسل اصلی قرار دارد.

حجم سنگین برف امروز صبح در منطقه درکه تهران، خودورها را دفن کرد.

امروز در ساعت 13:16، قطار اعزامی از پایانه در ایستگاه گلشهر بخاطر آتشی که در طبقه پایین واگن چهارم ایجاد شده بود، تخلیه مسافری داشت.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در همایش به استقبال نوروز و ماه رمضان نسبت به برخی بی‌توجهی‌ها انتقاد کرد.

به نظر می رسد تغییرات اقلیمی پرندگان مهاجر را آواره و سردرگم کرده است و این آوارگی برای یافتن زیستگاه جدید آنها را در شرایط خطرناک نیز قرار می دهد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط داربست ساختمانی روی 2 خودرو سواری خبر داد.

افراد دارای معلولان با وجود مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس یازدهم عملاً دلسوز، حامی و نماینده‌ای در این مجلس نداشتند. فراکسیون حمایت از معلولانِ مجلس فرمالیته بود و مجلس‌نشینان به استثنای چند نفر معدود در این سالها نه از مشکلات معلولان مطلع شدند، نه از تجمعات اعتراضی آنها و نه در صورت اطلاع به آن وقعی نهادند.

هرچند مناطق مرکزی و جنوب شهر تهران برف نشسته روی زمین را ندید اما مناطق شمال شهر تهران طی یکی دو روز گذشته حسابی برفی شد.

بنا بر داده‌های وزرات بهداشت، تعداد موالید در سال 1396 از مادران ایرانی، یک میلیون و 394 هزار و 524 نفر بود. تعداد موالید از مادران غیرایرانی نیز 48 هزار و 29 نفر بود.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم نسبت به مسمومیت بر اثر استفاده زیاد از مواد شوینده هشدار داد و گفت: عوارض شوینده‌ها در خانه‌تکانی را جدی بگیرید.

برفی که سه روز به شکل بی وقفه در اصفهان بارید، برای نصف جهانی که یک دهه است حتی از تصور بارش برف های مداوم چند روزه دور شده است، خاطراتی قدیمی را زنده کرد، خاطره دلنشین روزهایی که زاینده رود همیشه جریان داشت و دخالت های دست بشری چهره اصفهان را خشن نکرده بود.

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از مسدودبودن برخی مسیرها در اثر بارش برف و یخ زدگی خبر داد و گفت: حتی‌المقدور از تردد غیرضروری اجتناب کنید.