جزئیات احتساب مدت سربازی در سابقه بیمه / شرایط، نحوه محاسبه و هزینه
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی جزئیات محاسبه طول مدت سربازی را در سوابق بیمه شرح داد و آن را منوط به یک شرط مهم دانست.
به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: همه بیمه شدگان مشمول قانون تامین اجتماعی به شرط دارا بودن حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه (365 روز) میتوانند با پرداخت حق بیمه متعلقه نسبت به احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه و حضور داوطلبانه در جبهه خود اقدام کنند.
مهدی شکوری در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا در خصوص احتساب سوابق خدمت سربازی بیمه شدگان تامین اجتماعی افزود: با تصویب قانون اصلاح تبصره ماده (14) قانون کار مصوب 30/1/83 مجلس شورای اسلامی و بر اساس آئین نامه اجرائی مربوطه مصوب 8/4/84 هیات وزیران، زمینه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه عمومی برای همه بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از سال 1384فراهم شده است. همه بیمه شدگان با یک سال سابقه پرداخت حق بیمه می توانند برای احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه اقدام کنند.
وی ادامه داد: با تصویب قانون برنامه هفتم پیشرفت و در اجرای بند «ذ» ماده 28 این قانون که از تاریخ 3/5/1403 لازم الاجرا شد، همه بیمه شدگان مشمول قانون تامین اجتماعی، شامل بیمه شدگان اجباری، گروه های خاص بیمه ای با ماهیت اختیاری، دریافت کنندگان مقرری بیکاری و... که در زمان درخواست بیمه پرداز هستند، مشروط به دارا بودن حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه (365 روز) نزد این سازمان، در صورت تمایل می توانند با پرداخت حق بیمه متعلقه نسبت به احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه و حضور داوطلبانه در جبهه خود اقدام کنند.
حق بیمه مربوط به احتساب سوابق خدمت سربازی چگونه محاسبه می شود؟
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه حق بیمه مربوط به احتساب سوابق خدمت سربازی چگونه محاسبه می شود؟، گفت: براساس قانون کل مبلغ حق بیمه براساس دستمزد ماهانه زمان تقاضا یا میانگین دستمزد ظرف یکسال قبل از زمان درخواست (هرکدام بیشتر باشد) با لحاظ مدت خدمت و نرخ حق بیمه در هر صندوق با کسر درصد حق بیمه مربوط به درمان محاسبه می شود.
وی تاکید کرد که از این میزان، مشارکت دولت بابت سهم کارفرمائی در پرداخت حق بیمه مذکور معادل حداقل دستمزد، مطابق قوانین و مقررات موجود و مازاد آن به طور کامل برعهده بیمه شده خواهد بود.
نحوه پرداخت حق بیمه سهم بیمه شده چگونه است؟ / آیا امکان تقسیط وجود دارد؟
شکوری در مورد نحوه پرداخت حق بیمه سهم بیمه شده نیز تصریح کرد: متقاضیان برای احتساب سوابق سربازی می توانند نسبت به پرداخت حق بیمه متعلقه به صورت یک جا اقدام کنند.
وی افزود: همچنین چنانچه متقاضیان شرایط پرداخت یک جای حق بیمه را نداشته باشند، به منظور مساعدت با آنان، امکان تقسیط حق بیمه مربوطه به صورت ماهانه فراهم است. متقاضیان برای احتساب سوابق سربازی نسبت به پرداخت حق بیمه متعلقه به صورت یک جا اقدام کنند.
وی در توضیح نحوه قسط بندی و پرداخت حق بیمه نیز گفت: چنانچه متقاضی در مهلت مقرر هرقسط نسبت به پرداخت آن اقدام نکند، پس از به روزرسانی مبلغ قسط معوق، امکان پرداخت آن قسط میسر می شود و همچنین درخصوص سایر اقساطی که سررسید آن سپری نشده است، کماکان امکان پرداخت آن قسط با همان مبلغ قبلی امکان پذیرخواهد بود.
بر اساس برنامه هفتم پیشرفت اگر فردی موفق به پرداخت حق بیمه مربوطه در مهلت مقرر نشد، تجدید محاسبه چگونه خواهد بود؟
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه باتوجه به تاریخ اجرای برنامه هفتم پیشرفت در سال جاری، درخصوص مواردی که در سنوات گذشته نسبت به ارائه تقاضا و تقسیط مبلغ حق بیمه اقدام، اما موفق به پرداخت حق بیمه مربوطه در مهلت مقرر (اعم از یک جا و تقسیط) نشده اند، محاسه چگونه خواهد بود؟ گفت: درخواست هایی که قبل از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون برنامه هفتم پیشرفت (3/5/1403) ارائه، اما متعاقب محاسبه حق بیمه متعلقه، متقاضیان موفق به پرداخت کامل آن در مهلت مقرر نشده باشند، (اعم از یک جا / به طور تقسیط)، به منظور حفظ حقوق بیمه شدگان، تجدیدمحاسبه مبلغ حق بیمه وفق ضوابط قانون گذشته صورت خواهد پذیرفت.
درخواست احتساب سوابق خدمت سربازی چگونه است؟
شکوری در موردپاسخ به اینکه نحوه اقدام و ارائه درخواست احتساب سوابق خدمت سربازی چگونه است؟، تاکید کرد: متقاضیان برای ارائه درخواست احتساب سوابق خدمت سربازی، می توانند به صورت غیرحضوری و با ورود به سامانه خدمات الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی به نشانی: es.tamin.ir نسبت به انجام این کار اقدام کنند.
وی ادامه داد: اطلاعات کارت پایان خدمت نظام وظیفه از پایگاه اطلاعاتی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا فراخوان می شود و براین اساس حق بیمه دوره خدمت انجام شده به صورت برخط محاسبه می شود و متقاضی می تواند مبلغ حق بیمه متعلقه را به صورت یک جا و یا حداکثر در 12 قسط ماهانه از طریق این سامانه پرداخت کند. اطلاعات کارت پایان خدمت نظام وظیفه از پایگاه اطلاعاتی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا فراخوان می شود.
وی اعلام کرد: چنانچه اطلاعات کارت پایان خدمت سربازی در پایگاه اطلاعاتی سازمان نظام وظیفه موجود نباشد، متقاضی می تواند با دردست داشتن اصل کارت پایان خدمت نظام وظیفه خود به آخرین شعبه محل بیمه پردازی خود مراجعه تا زمینه اقدام لازم فراهم شود.
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه چ6ه زمانی سوابق بیمه ای سربازی به سوابق درخواست کنندگان افزوده می شود؟ گفت: پذیرش سوابق سربازی و تاثیر آن در برخورداری متقاضیان از حمایت های قانونی پیش بینی شده، پس از پرداخت کامل حق بیمه سهم بیمه شده در مهلت های تعیین شده امکان پذیرخواهد بود.
47236
کد خبر 2006976