جمعه 26 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه خراسان نوشت: گروه ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی در تعقیب یک جوان فراری هستند که عامل قتل جوانی دیگر با اسلحه وینچستر است.

ایسنا نوشت: تغذیه ناسالم به پوست آسیب‌هایی وارد می‌کند؛ به خصوص صورت از مشکلات مربوط به انتخاب نادرست مواد غذایی آسیب زیادی می‌بیند و برای داشتن پوستی سالم باید یکسری عادات غذایی هرچه سریع‌تر کنار گذاشته شوند.

ایسنا نوشت: معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، چهارشنبه را پرترافیک‌ترین روز پایتخت بیان کرد.

رکنا نوشت: زن قاتل که روز گذشته توسط پلیس دستگیر شده بود، در تحقیقات پلیسی به قتل دوم خود اعتراف کرد.

ایسنا نوشت: سازمان ملل متحد روز گذشته (جمعه) هشدار داد سال جاری میلادی (2024) تحت تاثیر پدیده ال‌نینو، ممکن است گرم‌تر از سال 2023 باشد که در این صورت، رکورد گرم‌ترین سال زمین دوباره خواهد شکست.

ایسنا نوشت: سازمان هواشناسی با صدور بالاترین سطح هشدار (قرمز) از بارش سنگین برف و انسداد محورهای مواصلاتی در چهار استان خبر داد.

فارس نوشت: شاید برخی‌ها بدانند که متولی اصلی تغییر نام خانوادگی در کشور سازمان ثبت احوال است اما شاید ندانند که چه قوانینی برای تغییر نام خانوادگی وجود دارد.

فارس نوشت: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص هوای تهران امروز با عدد 85در شرایط قابل قبول قرار دارد.

فارس نوشت: کمبود بارش و نباریدن باران و برف باعث شده روش جدیدی در کشور بر سر زبان‌ها بیفتد، بارورسازی ابرها؛ اما آیا این روش می‌تواند چاره خشکسالی و کمبود بارش در ایران باشد؟

تسنیم نوشت: رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به زمان باقی‌مانده به پایان سال جاری گفت: با توجه به اینکه هنوز طرح ترافیک جدید به شورا نیامده است و بررسی آن هم زمان‌بر است به همین دلیل تغییر طرح ترافیک در سال آینده انجام خواهد شد.

ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارندگی‌ها در برخی نقاط کشور و خروج سامانه بارشی طی روز یکشنبه (24 دی‌ماه) از شرق ایران خبر داد.

ایران نوشت: اسفند سال گذشته گزارش اسیدپاشی به یک زن جوان و دختر چهار ساله‌اش در شرق تهران به پلیس اعلام شد.

ایران نوشت: ساعت 10 صبح نوزدهم دی‌ماه، دانش‌آموزی در یکی از مدارس پسرانه رشت که در آزمون ترم اول مرتکب تخلف شده بود از سوی معلم بازخواست شد و پس از اتمام امتحان و بازگشت به منزل، با برادر بزرگترش دوباره به مدرسه بازگشت.

دنیای اقتصاد نوشت: یکی از عوامل مهم در مهاجرت پزشکان و پرستاران از ایران، اختلاف قابل‌توجه در درآمد و سطح زندگی بین ایران و کشورهای مقصد است.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: امروز برای دستیاری رشته‌ها لوکس متقاضی وجود ندارد، نتیجه‌اش این می‌شود که پزشکی کشور محتاج پزشکان خارجی می‌شود، البته دیگر 50 سال قبل هم نیست که پزشک هندی و بنگلادشی به ایران بیاید، او هم به انگلیس می‌رود، آن موقع که به ایران می‌آمدند درآمد خوبی داشتند اما الان برای چه به ایران بیایند، یعنی کشور را به سمتی می‌بریم که در آینده نزدیک متخصص بیهوشی...

ماموران حیات وحش کوئینزلند در استرالیا از دیدن تمساحی یک متری در مرغدانی یکی از شهروندان شگفت‌زده شدند.