دوشنبه 27 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

بنابر اعلام صدا و سیما برخی اخبار تایید نشده از ترور فرمانده کل سپاه حکایت دارد.

تصویری از خسارات ناشی از حمله اسرائیل به مجتمع اساتید سرو منطقه سعادت آباد را مشاهده می‌کنید.

تصویری از آتش سوزی یک ساختمان در اندرزگو را مشاهده می‌کنید.

معاون سیاسی صداوسیما گفت: عملیات ترور در دستور کار حملات هوایی اسرائیل به تهران بوده است.

تصاویری از انفجار واحد مسکونی در نارمک را مشاهده می‌کنید.

اسرائیل به اصفهان و خرم اباد و خنداب حمله کرد.

صداهای انفجار پی در پی در منطقه شمال اصفهان شنیده می‌شود.

تصاویری از یکی از ساختمان‌های مسکونی مورد هدف قرار داده شده در اندرزگو تهران که در فضای مجازی منتشر شده، مشاهده می کنید.

عکسی از انفجار یک خانه در شهرک شهید محلاتی مشاهده می کنید.

تصویری از آتش سوزی و انفجار در یک ساختمان را مشاهده می‌کنید.

از دقایقی قبل در برخی مناطق شهر تهران سامانه پدافندی فعالیت هایی داشته است و این در حالی است که برخی منابع خبر از حمله هوایی صهیونیست ها داده اند.

تصاویری از انفجار دقایقی پیش در تهران در کانال تلگرامی جماران منتشر شده است.

در پی شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در تهران، علت این انفجارها مشخص نیست.

پس از ترور نافرجام حجت‌الاسلام محتشمی‌پور در سوریه، امام خمینی (س) در پیامی تأکید کردند که مبارزات در مسیر اسلام و انقلاب باید ادامه یابد.

محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: از دشمن اطلاعات داشتیم، ولی دقیق نبود. دشمن هم مراکز هسته‌ای خود را به‌طور سری نگه داشته بود.

عضو شورای عالی امنیت ملی گفت: بحث میترینگ هم در دولت شهید رئیسی و هم برای آقای پزشکیان یک مناسبات غلط در سیستم تولید، توزیع و مصرف شبکه فراورده‌های نفتی است.