چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: برنامه هفتم به عنوان برنامه دولت تلقی شده و دولت برنامه‌ای به جز اجرای برنامه هفتم توسعه کشور ندارد.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برغم خواست دشمنان تحریم‌ها ما را از پای درنیاورده است، گفت: تلاش می‌کنیم که دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن تحریم‌ها تبدیل کنیم چرا که دور زدن هزینه دارد؛ ما امیدواریم که با تجربه و عزم ملی، تحریم‌ها را کنار بزنیم.

زنگنه معاون امور خانواده سپاه گفت: یکی از آثار مهم مواسات، افزایش رزق و روزی و جلب رضایت الهی است. امام عسکری (ع) فرموده‌اند خداوند بهشت خود را برای کسانی که به دیگران احسان و کمک می‌کنند، وسعت می‌دهد و آنان را مشمول رضوان خویش می‌سازد.

یک خبرگزاری درباره صدای تیراندازی در حوالی مصلای تهران توضیحاتی منتشر کرد.

«سیدحسن عاملی» امام جمعه و نماینده ولی فقیه در اردبیل، نوشت: صلح پایدار در غرب آسیا بدون حضور ایران مقدور نیست و کلید خاورمیانه در دست‌های ایران است.

احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت: ظرفیت جنگ و خونریزی در خاورمیانه لبریز شد و جهت‌گیری منطقه ظرف سه هفته تغییر کرد.

سید محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب، با اشاره به برقراری آتش بس در غزه، بیان کرد: این نگرانی وجود دارد که اسرائیل عهدشکن به توافق آتش‌بس پایبند باقی نماند.

سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری گفت: ما در همه مقاطع، آماده دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و کشور عزیزمان هستیم و در برابر دشمن، با صلابت عمل خواهیم کرد.

علیرضا نثاری نماینده نهاوند در مجلس، درباره تصویب کنوانسیون CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام و تأثیر آن بر اقتصاد ایران گفت: ما کشوری هستیم که همواره اهل تعامل و همکاری با تمام دنیا بوده ایم و هیچ‌گاه میز مذاکره و دیپلماسی برای دستیابی به اهداف خود را ترک نکرده‌ایم.

معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با صدور حکمی موسی خادمی را به سمت «معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی» منصوب کرد.

بیژن زنگنه در یک سال و نیم اخیر از چهار نفر به دلیل نشر اکاذیب و توهین شکایت کرده است که همگی «مصداق نشر اکاذیب و افترا» محسوب نشدند و پرونده‌ها بسته شد. اما این چهار نفر چه گفتند و زنگنه چه پاسخ داد؟

شاعران و حکیمان و فیلسوفان، آشنایان زمان و سخنگویان تاریخند.

گروهی از نمایندگان به دولت تذکر داده‌اند که چرا پیام‌رسان واتساپ را رفع فیلتر کرده است.

دو روز بعد از پایان انتخابات سال گذشته، یکی از منسوبین به گروه‌های تندرو نوشت که: «اگر پزشکیان را انتخاب کنید، حق اعتراض ندارید.» بلافاصله در پاسخ نوشتم که: «پزشکیان را انتخاب می‌کنیم تا حق اعتراض ملت به رسمیت شناخته شود.»

پس از چند هفته نطق و مصاحبه‌های آتشین تعدادی از نمایندگان مجلس، بالاخره موضوع تحقیق و تفحص از بانک آینده در هفته گذشته در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب رسید و پس از آن، برای طی مراحل قانونی به صحن علنی مجلس ارجاع داده می‌شود.

روز گذشته، فیلمی از علی شمخانی، عضو شورای دفاع، در رسانه‌ها منتشر شد که مقابل دوربین جواد موگویی نشسته و ادعاهای جدیدی را درباره اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی مطرح می‌کند. پرونده‌ای که حساسیت‌های زیادی بر روی آن از سوی افکار عمومی وجود دارد و با گذشت نزدیک به 6 سال از آن واقعه همچنان برای افکار عمومی حساسیت برانگیز است.