چهارشنبه 7 آذر 1403

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: بیش از 13میلیون رای به سعید جلیلی، واجد معانی خاصی است که دولت آینده باید به آن توجه نشان دهد. رایی که افراطی‌ترین جریان کشور به خود اختصاص داد، نشان می‌دهد که با جامعه‌ای متکثر در ایران روبه‌رو هستیم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به مسعود پزشکیان تاکید کرد: چونان گذشته آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری و تعامل با دولت چهاردهم اعلام می‌داریم.

جلسه علنی مجلس برای بررسی و رای گیری درباره استعفای مسعود پزشکیان از نمایندگی تبریز در روز یکشنبه 31 تیر ماه برگزار می‌شود.

مولوی عبدالحمید خطاب به پزشکیان نوشت: ملت ایران که از وضعیت موجود خسته شده و از فشارهای متعدد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به ستوه آمده و اقشار مستضعف، استخوان‌هایش زیر بار مشکلات معیشتی شکسته است، به فعالیت‌ها و تلاش‌های مدنی خود تا تحقق کامل خواسته‌های برحق خویش اعم از اجرای عدالت و آزادی، رفع تنگ‌نظری‌ها، بهبود وضع معیشت، تحقق اقتصاد پویا، بازگشت عزت و اعتبار بین‌المللی و دست‌یافتن به...

جبرائیلی نوشت: جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد.

رئیس‌جمهور منتخب را رئیس‌جمهور انقلاب و رئیس‌جمهور مردمی که دوست دارند «آبادانی مادی و معنوی کشور» را در ذیل گفتمان انقلاب به دست آورند، می‌دانیم.

انتخابات ریاست‌جمهوری با پیروزی مسعود پزشکیان به پایان رسید. با این حال بسیاری از جامعه‌شناسان انتخابات 1403 را انتخاباتی قابل بررسی و تامل عنوان کردند، چرا که در آن نظم سابق اجتماعی به هم خورده و حتی به نظر می‌رسد دچار تغییرات جدی شده است.

شاید یکی از مهم‌ترین فرازهای مناظره‌های انتخابات آنگاه بود که دکتر پزشکیان از نقش خود در اجماع‌سازی و رفع اختلاف در درون حکومت سخن گفت.

بعد از سه سال دولت اصولگرا و حاکمیت یکدست و خالص ساز که از نظر خود به نحو شایسته و ایده آل همه برنامه‌های خود را با هماهنگی همه ارکان قدرت به پیش برد و باز از نظر خود نتایج عالی را نیز نصیب خود کرد، در یک واقعه ناخواسته و ناگوار خود را در معرض قضاوت مردم قرار داد و با حضور یک نماینده از تفکر رقیب و چندین نماینده از تفکر همراه خود و در یک مسابقه نابرابر و هجمه سنگین، نتوانست رای اکثریت...

مسعود پزشکیان، نامزد اصلاح‌طلبان متعلق و منتسب به هیچ یک از احزاب عمده و اصلی نیست.

به طرز عجیب و شگفت‌آوری در تمام انتخابات ریاست جمهوری که حداقل من از سال 1376 به این طرف یادم هست، این مفهوم «مجاهدان شنبه»، کاملا موضوعیت داشته و ما هر بار به بلایای آن مبتلا شده‌ایم و این خطر جدی در کمین دولت آقای پزشکیان هم هست.

در باره انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور نهم، توجه به دو موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است. موضوع اول اینست که او به وعده‌های خود عمل کند و تغییرات واقعی در مواردی که مورد نظر مردم است به وجود بیاورد. رسیدن به این هدف مستلزم دقت فوق‌العاده وی در افرادی است که با او همکاری خواهند کرد.

هدف همه‌ی ما خدمت به اسلام و مردم عزیز ایران است و نباید افتخار خدمت‌گزاری را با هیچ چیز دیگری مبادله کنیم در این راه اینجانب تمام مساعی خود را جهت همراهی و همکاری با جنابعالی به کار خواهم گرفت.

یک جامعه شناس خطاب به پزشکیان گفت: آقای پزشکیان آدم‌های لُپ‌لُپی اعتماد به / و سرمایه اجتماعی شما را نابود می‌کنند.

پزشکیان بر آمادگی خود جهت دریافت و بهره‌مندی از این دیدگاه‌ها در طول دوران مسئولیت ریاست جمهوری تاکید کرد.

در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری، تعداد آراء باطله به عدد 607هزار و 575 رأی رسید.