خبر خوش برای معلمان و فرهنگیان این استان

سردار تنگسیری پیگیری مشکلات دانش آموزان و فرهنگیان بوموسی را در دستور کار خود قرارداد.
سردار تنگسیری در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان، مسائل و مشکلات فرهنگیان و دانش آموزان بوموسی را مورد بررسی قرار داد.
در دیدار محمد قویدل مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رئیس اداره حراست اداره کل آموزشوپرورش با سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسائل و مشکلات آموزشی جزیره بوموسی مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
مسکن فرهنگیان جزیره بوموسی و نیز مشکلات مربوط به دانش آموزان این جزیره از جمله موضوعات مورد پیگیری سردار تنگسیری بود.
سردار تنگسیری همچنین با تأکید بر ضرورت اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی و تربیتی ویژه دانش آموزان، از مشارکت نیروی دریایی در کمک به ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی خبر داد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران همچنین طی تماس با فرماندهان منطقه و یگان های مستقر این نیرو، از آنها خواست تا در این زمینه مساعدت کنند.
بوموسی در جنوبی ترین نقطه از ایران اسلامی در آبهای خلیج فارس واقع است.
منبع: فارس هم اکنون دیگران می خوانند-
9 زن در دام روباه پیر؛ آزار زنان از هتل تا دستشویی بیمارستان! توسط این مرد + عکس
-
آمادهباش در پایتخت | تهرانیها آخر هفته مراقب باشند
-
دخترکشی و جنایت فجیع هولناک در کردستان | پدر سنگدل 2 دخترش را کشت
-
نقشه شوم مرد مرموز موتورسوار برای تجاوز شبانه به پسران جوان افشا شد + جزئیات تکاندهنده «18+»
-
اطلاعیه مهم درباره ثبتنام وام بدون ضامن | نحوه دریافت وام بدون ضامن اعلام شد + اسامی بانکها
-
کمانهکردن گلوله پلیس به دختر 12ساله در کرج | ملیکا برجی درگذشت
-
ماجرای خبرساز و عجیب وجود مینهای خطرناک در شهرهای مختلف کشور چیست؟
بیشتر بخوانید
