دوشنبه 3 آذر 1404

خداحافظی نوروززاده از تیم ملی هاکی با انتقاد از فوتبال و والیبال!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
خداحافظی نوروززاده از تیم ملی هاکی با انتقاد از فوتبال و والیبال!

بهترین گلزن هاکی آسیا و جهان بعد از مسابقات جام جهانی هاکی سالنی از تیم ملی خداحافظی کرد.

- اخبار ورزشی -

رضا نوروززاده در گفت‌وگو خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پایان دادن به بازی‌های ملی خود اظهار داشت: جام جهانی هاکی سالنی آخرین بازی من بود و من بعد از این مسابقات از تیم ملی خداحافظی کردم.

بهترین گلزن هاکی آسیا افزود: می‌توانم تا چهل سالگی بازی کنم اما چون امکانات نداریم و برای بازیکنان ارزش قائل نیستند، بازی نمی‌کنم.

کسب مدال برنز جهانی توسط تیم هاکی ایران

ملی‌پوش هاکی ایران که با 16 گل زده بعد از بازیکن اتریش بهترین گلزن مسابقات جام جهانی شد، اظهار داشت: چهارمین دوره‌ای بود که در جام جهانی بازی می‌کردم. این دوره سطح بالاتری داشت چون حریفان ما پیشرفت کرده بودند.

وی به نداشتن امکانات اشاره و تصریح کرد: ما امکانات و مسابقه تدارکاتی و دوستانه نداشتیم و تیم ملی با توجه به اینکه مسابقه‌ای نداشت با غیرت بازی کرد و توانستیم عنوان سوم را کسب کنیم.

نوروززاده با بیان این که هاکی مظلوم واقع شده است، گفت: در بازگشت به تهران هیچ‌کس به استقبال ما نیامد و ثابت شد ما واقعا مظلوم هستیم. کسب عنوان سومی در بخش تیمی سخت است اما ورزش ما مظلوم واقع شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تیم ملی فوتبال یمن را می‌برد و پاداش می گیرد. ورزش ما فقط شده فوتبال و والیبال!