جمعه 13 تیر 1404

خروج 50 کاروان حجاج از مدینه در مرز مهران / تلاش برای بازگشت حجاج به کشور تا 5 محرم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
خروج 50 کاروان حجاج از مدینه در مرز مهران / تلاش برای بازگشت حجاج به کشور تا 5 محرم

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه تلاش می‌شود تا 5 محرم حجاج به کشور بازگردند، از خروج 50 کاروان از مدینه در مرز مهران خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: بازگشت حجاج در قالب بسته سفر هوایی - زمینی به حدود 5هزار نفر در روز رسیده است.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا 5محرم همه زائران به کشور بازگردند.

وی گفت: تا پایان پنجشنبه 29 خرداد، با 27 پرواز از مدینه به شهر مرزی عرعر، 8هزار و 732 زائر ایرانی در مدینه در قالب 50 کاروان از مدینه منوره خارج شده و به میهن اسلامی رسیده یا در راه ایران هستند.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: برنامه اعزام حجاج به ایران، با همان زمان‌بندی قبلی هوایی در حال انجام است و حدود 12 هزار و 500 زائر ایرانی در هتل‌های مدینه مستقر هستند.

به گفته وی، در مرز ایران طبق مقاصد هر کاروان، اتوبوس‌های ایرانی منتظر ورود زائرانند و آنها را از مرز به شهر سکونت‌شان انتقال می‌دهند