شنبه 11 مرداد 1404

خرید تضمینی گندم از 7 میلیون و 100 هزار تن گذشت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
خرید تضمینی گندم از 7 میلیون و 100 هزار تن گذشت

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت از ابتدای امسال تا امروز 7 میلیون و 161 هزار تن گندم به ارزش 147 هزار و 396 میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید سعید راد درباره وضعیت خرید گندم در سال زراعی جاری افزود: از ابتدای سال تاکنون مجموع مبلغ خریداری شده 65 هزار و 150 میلیارد تومان (65.1 همت) از مطالبات به کشاورزان پرداخت شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه پول گندمکاران توسط سازمان برنامه و بودجه تامین و توسط بانک عامل پرداخت می شود، اظهار داشت: با احتساب 30 همت که در دو سه روز اخیر به حساب گندمکاران واریز شد تاکنون 44 درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و بقیه مطالبات در صورت تامین توسط بانک عامل پرداخت می شود.

پرداخت مطالبات گندم کاران از 65 همت گذشت

به گفته راد، کشاورزانی که گندم خود را در فروردین، اردیبهشت، خرداد و تا ششم تیرماه سال 1404 تحویل داده اند، به ترتیب مطالبات خود را 100 درصد، 90 درصد، 75 درصد و 50 درصد دریافت کرده اند.

وی تصریح کرد: استان خوزستان با خرید یک میلیون و 440 هزار تن، کردستان با 662 هزارتن، گلستان با 601 هزار تن، فارس با 581 هزار تن، کرمانشاه با 578 هزار تن در بین 31 استان کشور به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را کسب کرده اند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه یک هزار و 135 مرکز خرید تضمینی به شکل مراکز مباشری، کمیسیونی و ملکی و اجاره ای درکشور فعال است گفت: خرید بیش از 7.1 میلیون تن گندم از 552 هزار کشاورز در سراسر کشور صورت گرفته است.