خوشخبر: رویای ما ورود به المپیک و کسب نتایج خوب در این رویداد بزرگ است

سرپرست تیم ملی والیبال گفت: ما در رویدادهای مختلف، تیمهای ملی مختلفی خواهیم داشت تا برای مسابقات پیشرو، هرگز تیم خستهای نداشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر خوشخبر در حاشیه آخرین تمرین تیم ملی پیش از اعزام به اردوی آمادهسازی قطر اظهار داشت: تیم جوان شده و باز هم جوانتر خواهد شد تا امکان استفاده از همه نسلهای والیبال در تیم ملی وجود داشته باشد. رویای ما ورود به المپیک و سپس کسب نتایج خوب در این رویداد بزرگ است.
ملیپوش والیبال ایتالیا، رقابتهای جهانی را از دست داد / ترنتینو خسارت میخواهد!سرپرست تیم ملی والیبال ادامه داد: انتخاب بازیکن از تیم نوجوانان برای جامعه والیبال پیامی از سوی آقای پیاتزا داشت. ما برای رویدادهای مختلف تیمهای مختلفی خواهیم داشت و حتما تیمهای ملی بیشتری تشکیل میدهیم تا برای مسابقات پیشرو، هرگز تیم خستهای نداشته باشیم.
خوشخبر به اردوی تدارکاتی قطر هم اشاره کرد: ما 9 روز در قطر هستیم و اردوی مشترکی با مصر و قطر به همراه 4 بازی تدارکاتی داریم. اگرچه اردوی روسیه لغو شد ولی دو بازی دوستانه خوب با آلمان و اسلوونی در فیلیپین خواهیم داشت. آرژانتین هم مصرانه از ما خواسته در مانیل با این تیم بازی کنیم ولی با توجه به فشردگی برنامه، عذرخواهی کردیم. بازی با اسلوونی و آلمان برای ما خیلی مهم است.
او در پایان گفت: امیدوارم حمایت از تیم ملی توسط رسانه و مردم ادامه داشته باشد. در ابتدای راه، زیاد به نتایج توجه نکنید ولی مطمئن باشید، بازیهای خوبی از تیم خواهید دید.