چهارشنبه 24 بهمن 1403

دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران معرفی شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران معرفی شد

وحید ملتجی، مدرس دانشگاه، تهیه کننده و از چهره‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور به عنوان دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران معرفی شد.

مجید زین العابدین مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در حکمی با اشاره به تجارب علمی و عملی وحید ملتجی، وی را به عنوان دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران منصوب کرد.

زین‌العابدین در حکم خود خطاب به ملتجی، استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، برنامه‌ریزی و هماهنگی بین همه ارکان برگزاری برای برپایی رویدادی شایسته و در شأن مخاطبان و سطح سینمای ایران را از وی خواستار شده است.

دبیر مهرواره هوای نو، مدیریت مرکز اوج کودک و نوجوان، تهیه کنندگی برنامه‌های ویژه نوجوانان در سیمای جمهوری اسلامی ایران، مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور فرهنگی و رسانه‌ای و مشاور عالی دبیر سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ایران، بخشی از سوابق وحید ملتجی محسوب می‌شود.

بر پایه این گزارش فراخوان هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، مهرماه امسال به میزبانی اصفهان برگزار و فراخوان این رویداد هنری به زودی منتشر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر