پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

درج روز ملی مشهد در تقویم ملی در دست پیگیری است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
درج روز ملی مشهد در تقویم ملی در دست پیگیری است

مشهد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مدارک و مستندات لازم برای تصویب روز ملی مشهد و ثبت آن در تقویم ملی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است.

مشهد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مدارک و مستندات لازم برای تصویب روز ملی مشهد و ثبت آن در تقویم ملی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین زاده ظهر شنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت روز ملی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از تصویب تاریخ دهم دی ماه به عنوان روز ملی شهر مشهد در شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی، مدارک و مستندات لازم برای تصویب این روز و ثبت آن در تقویم ملی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: بعد از تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی امکان درج این روز در تقویم ملی وجود دارد و پیگیری این مسیر در حال انجام است اما زمان دقیق آن مشخص نیست.

وی ادامه داد: مشهد به واسطه اینکه محل شهادت امام رضا (ع) است بیش از هزار و 200 سال قدمت قدمت دارد و فرهنگ و رسوم این شهر نیز پیرامون وجود مضجع شریف رضوی شکل گرفته و گسترش یافته است.

حسین زاده افزود: از مهمترن حادثه‌های تاریخ شهر مشهد، اتفاقی است که در روز دهم دی ماه سال 1357 رخ داد و خون بیش از 300 شهید در مکانی که امروز به عنوان میدان 10 دی در مشهد مشهور شده است در دفاع از انقلاب و آرمان‌های ملی بر زمین ریخت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: برای انتخاب روز ملی مشهد، به دنبال روزی بودیم که نشان از همدلی مردم مشهد باشد و حماسه 10 دی سال 1357 به عنوان یک اتفاق ملی و معنوی انتخاب شد زیرا اتصال مردم مشهد به حضرت رضا (ع) را نیز نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: عقب ماندگی‌های بسیاری در معرفی شهر مشهد وجود دارد که باید جبران شود و باید از ابزارهای مختلف هنری و رسانه‌ای برای معرفی فرهنگ شیعی ایرانی که به اسم حضرت رضا (ع) گره خورده است استفاده شود.