پنج‌شنبه 8 آذر 1403

درخواست بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از دادستانی درباره فائزه هاشمی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
درخواست بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از دادستانی درباره فائزه هاشمی

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به عدله های قرآنی درباره جایگاه پیامبر اسلام خواستار تعقیب و مجازات فائزه هاشمی در پی اهانت به این جایگاه شد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در پی اهانت فائزه هاشمی به پیامبر اکرم (ص) بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در نامه ای به دادستان کل کشور خواستار تعقیب و مجازات وی شد.

در بخشی از این نامه آمده است:

«اِنَمَا یُرِیدُ اللَهُ لِیُذهِبَ عَنکُمُ الرِجسَ أَهلَ البَیتِ وَیُطَهِرَکُم تَطهِیرًا» (احزاب / 33) «وَ مَا یَنطِقُ عَنِ الهَوَی اِن هُوَ اِلَا وَحی یُوحَی» (نجم / 3و4) «وَأَنزَلَ اللَهُ عَلَیکَ الکِتَابَ وَ الحِکمَهَ وَ عَلَمَکَ مَا لَم تَکُن تَعلَمُ وَ کَانَ فَضلُ اللَهِ عَلَیکَ عَظِیمًا» (نساء / 113) قال الصادق (ع): «ان لله ِ عِلمَینِ: عِلم مکنون مخزون لا یَعلمُهُ الا هُو، مِن ذلکَ یکونُ البَداءُ، و عِلم علمَهُ ملائکتَهُ و رُسلَهُ و أنبیاءهُ و نحنُ نَعلمُهُ» با توجه به آیات و روایات فوق، رسول الله (ص) دارای عصمت و علم کامل بوده و از روی هوی و هوس سخن نمی‌گوید و به تبع آن، عملی را از روی ظن و جهل مرتکب نمی‌گردد. مضاف بر این، نهی الهی بر اینکه «وَ لَا تَقفُ مَا لَیسَ لَکَ بِهِ عِلم» (اسراء /36) مانع از این است که معصوم بر غیر علم اقدامی کند یا سخنی بگوید. از سوی دیگر دستور الهی بر تبعیت مطلق از پیامبر به معنای مصون بودن ایشان از هر گونه خطا، سهو و اشتباه است.

یَا أَیُهَا الَذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَهَ وَ أَطِیعُوا الرَسُولَ وَ أُولِی الأَمرِ مِنکُم فَاِن تَنَازَعتُم فِی شَیء فَرُدُوهُ اِلَی اللَهِ وَ الرَسُولِ اِن کُنتُم تُؤمِنُونَ بِاللَهِ وَالیَومِ الآخِرِ ذَلِکَ خَیر وَأَحسَنُ تَأوِیلًا (نساء / 59) به نظر می‌رسد اینگونه سخنان موهن نه از روی جهل بلکه از روی غرض بوده و جایگاه والای نبی مکرم (ص) را نادیده گرفته است و موجبات هتک حرمت ایشان را که رحمه للعالمین هستند فراهم کرده است. دفاع بی دریغ ایشان از فرقه ضاله بهائیت و هجمه‌های مختلف به نظام اسلامی که در ازمنه مختلف رخ داده نیز موید عدم پایبندی ایشان به اصول دینی است.

لهذا نظر به اینکه متفاهم عرفی از الفاظ قانون معتبر و ملاک است و قضاوت اهل تشیع در واکنش آنان به گزاره‌های مذکور نمایان است و با توجه به اینکه قصد اهانت، همان قصد استفاده از الفاظ توهین آمیز و اعتقاد به مدلول الفاظ می‌باشد و اصرار ایشان بر کلام خود، مثبت اعتقاد ایشان بر مدلول الفاظ وهن آلود است، (علم و آگاهی نسبت به نوع فعل و همچنین آگاهی نسبت به انجام آن داشته است) ارکان بزه موضوع ماده 513 قانون مجازات اسلامی، بخش تعزیرات مصوب سال 1375 محقق است لذا مستندا به مواد 64 و 65 قانون آیین دادرسی کیفری از آن مرجع محترم تقاضای شروع به تعقیب و مجازات را دارد؛

و السلام علیکم و رحمه‌الله