چهارشنبه 24 بهمن 1403

دردسرساز یک پرسپولیسی تمام نشدنی است

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
دردسرساز یک پرسپولیسی تمام نشدنی است

دروازه‌بان پیشین کروات پرسپولیس حاضر به تأیید دریافت بخشی از مطالبات خود از سوی باشگاه نیست.

دروازه‌بان پیشین کروات پرسپولیس حاضر به تأیید دریافت بخشی از مطالبات خود از سوی باشگاه نیست.

به گزارش عرشه آنلاین، باشگاه پرسپولیس طبق توافق با بوژیدار رادوشوویچ قرار شد بدهی 850 هزار یورویی‌اش به دروازه‌بان پیشین کروات را در چهار قسط تا پایان سال 2023 میلادی پرداخت کند. طبق توافق انجام شده بین طرفین، باشگاه پرسپولیس و رادو بر سر پرداخت رقم 850 هزار یورویی توافق کردند که کمتر از رقم ذکر شده در رأی فیفا بود و باشگاه پرسپولیس متعهد به پرداخت آن در چهار قسط از 15 ژانویه 2023 (25 دی ماه 1401) تا نهم نوامبر 2023 (18 آبان 1402) شد.

باشگاه پرسپولیس نیز طبق همین توافق قسط سوم رادو را تا 25 تیرماه پرداخت کرد اما رادوشوویچ مدعی شد به جای 200 هزار یورو مبلغ 160 هزار یورو دریافت کرده است و بابت تأخیر دو روزه در دریافت 40 هزار یورو باقیمانده خواستار جریمه باشگاه از سوی فیفا شد.

رادو با باشگاه پرسپولیس توافق کرده بود، اگر پول هر قسط را در موعد مقرر دریافت نکند بابت تأخیر در دریافت هر قسط مبلغ 200 هزار یورو بیشتر می‌خواهد.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس اسناد پرداخت قسط سوم طلب رادو را قبل از مهلت تعیین شده به طور کامل در اختیار وکیل او قرار داده است، اما باز هم این دروازه‌بان حاضر به تأیید 40 هزار یورو دریافتی نیست تا پرسپولیس مدارک پرداختی خود را در اختیار فیفا قرار داده و آنها را در جریان موضوع قرار دهند.

منبع: همشهری آنلاین هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

دردسرساز یک پرسپولیسی تمام نشدنی است 2