درگذشت کاپیتان و سرمربی پیشین آرسنال
ایسنا نوشت: تری نیل کاپیتان و سرمربی پیشین آرسنال در سن 80 سالگی درگذشت.
تری نیل که در سال 1959 در 17 سالگی به آرسنال پیوست، 275 بازی در 11 سال دوران حرفهای خود با این باشگاه لندنی انجام داد. او در 20 سالگی به عنوان کاپیتان تیم منصوب شد و تبدیل به جوانترین بازیکنی شد که بازوبند کاپیتانی تیم را به بازو بست. او در نهایت در 80 سالگی درگذشت.
نیل همچنین کاپیتان ایرلند شمالی را برعهده داشت و 44 بازی ملی برای کشورش انجام داد.
به عنوان سرمربی، او ابتدا با تاتنهام کار کرد و سپس به هایبری بازگشت و در سال 1976 هدایت آرسنال را برعهده گرفت. او آنها را به سه فینال متوالی جام حذفی از سال 1978 هدایت کرد و در فینال معروف "پنج دقیقهای" در سال 1979 منچستریونایتد را برد و قهرمان شد. در این فینال سه گل مسابقه بعد از دقیقه 85 به ثمر رسید.
باشگاه آرسنال در بیانیهای اعلام کرد: تری نیل تأثیر زیادی بر آرسنال قرن بیستم داشت. ما همیشه قدردان حضور او در آرسنال خواهیم بود. شخصیت بزرگ و تمایل او به صحبت در مورد فوتبال با همه، همیشه او را به چهرهای محبوب در باشگاه تبدیل میکرد.
نیل همچنین به عنوان کارشناس تلویزیون و ستون نویس روزنامه کار میکرد.
251 251
کد خبر 1656195