دریای خزر
دریای خزر
وزیر محیط زیست و منابع طبیعی جمهوری آذربایجان با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران در ترکیه دیدار و گفتوگو کرد.
حبیبالله اسماعیلی گفت: برای فهم عمیق مسائل امروز، ناگزیر از مطالعه و شناخت دیروز هستیم. عدهای به گونهای درباره مسائل روز حرف میزنند که گویی مشکل، چند سال اخیر خلق شده است.
اقتصادنیوز: با نگاهی به سوابق روسیه بهتر میتوان دریافت، چرا لاوروف خود را وارد یک منازعه سیاسی داخلی ایران کرده است. شاید تلاش کرملین برای ضربه زدن به اعتبار ظریف از طریق این اتهامات به نتیجه دلخواه نرسد، اما جریانهای تندرو و روسوفیل داخلی بیگمان به تکاپو ادامه میدهند تا از این اتهامات بهرهبرداری حداکثری کنند.
شاید تلاش کرملین برای ضربه زدن به اعتبار ظریف به نتیجه دلخواه نرسد، اما جریانهای تندرو و روسوفیل داخلی بیگمان به تکاپو ادامه میدهند تا از این اتهامات بهرهبرداری حداکثری کنند. در شرایط کنونی عقلانیت حکم می کند، نظام با هدف پیشگیری از دیگر مداخلهجوییهای کرملین، با بازنگری در نگرش «شریک استراتژیک»، سیاستخارجی مستقلتری را در اولویت قرار دهد.
پویش «بادبادکهای امید» با حضور دختران دادرس در اردوگاه مهر بندر انزلی برگزار شد. این رویداد بخشی از مسابقات آماده خواهران و با هدف تقویت امید و خودباوری نوجوانان دختر بود.
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در سفری کوتاه به مسکو، پیام رهبر انقلاب را به ولادیمیر پوتین تحویل داد؛ سفری که در بحبوحه تحولات پیچیده منطقهای و پرونده هستهای ایران، نشانهای از دیپلماسی پیاممحور تهران برای تثبیت همکاریهای راهبردی با مسکو است. این دیدار، در کنار موضع قاطع روسیه علیه بازگشت تحریمهای شورای امنیت، از عزم دو کشور برای مقابله با فشارهای غرب و بازتعریف...
در مجموع، سفر لاریجانی به روسیه را باید بهمثابه بخشی از یک راهبرد کلان برای تداوم همافزایی ایران و روسیه دید که از مسکو تا دمشق و از دریای خزر تا مدیترانه امتداد یافته است. این همکاری اکنون به ستون مهمی در ساختار سیاست خارجی دو کشور تبدیل شده؛ الگویی از شراکت عملگرایانه در جهانی که در حالگذار از قطببندیهای سنتی است.
وزیر محیط زیست و منابع طبیعی جمهوری آذربایجان با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران در ترکیه دیدار و گفتگو کرد.
اقتصادنیوز: سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به مسکو تازهترین حلقه از زنجیره جدید همکاریهای تهران و مسکو است؛ سفری که به گفته حسن بهشتیپور، کارشناس مسائل آسیا ابعادی متفاوت دارد.
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به مسکو تازهترین حلقه از زنجیره جدید همکاریهای تهران و مسکو است؛ سفری که به گفته حسن بهشتیپور، کارشناس مسائل آسیا ابعادی متفاوت دارد
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پنجشنبه گذشته در سفری کوتاه راهی مسکو شد تا پیام رهبر انقلاب اسلامی را شخصاً به «ولادیمیر پوتین»، رئیسجمهوری روسیه تحویل دهد.
همزمان با سفر اخیر مقامات سه کشور ایران، روسیه و آذربایجان شاهد اجرایی شدن این پروژه و اتمام آن تاسه سال آینده خواهیم بود.
لاشه یک فک خزری امروز جمعه در ساحل چونچنان استان گیلان پیدا شده است تا از ابتدای امسال تاکنون در مجموع لاشه 27 فک خزری در سواحل بندرانزلی، کیاشهر و سواحل شهرهای کوچک اطراف رشت مشاهده شده باشد.
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا یکشنبه در شمال شرق و شرق، وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می رود
رشت - رئیس اداره زیستبوم دریایی محیط زیست گیلان از کشف لاشه چهار فوک خزری در ساحل چونچنان رشت خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون 54 لاشه فوک در سواحل گیلان مشاهده شده است.
اقتصادنیوز: رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی استانهای مختلف کشور طی روزهای آینده را تشریح کرد.