شنبه 29 شهریور 1404

در صورت داشتن علائم کرونا به کجا مراجعه کنیم؟

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع

در تعطیلات رسمی سفرهای درون استانی و دورهمی‌ها افزایش می‌یابد و این موضوع موجب افزایش شمار مبتلایان می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: شهروندان در صورت داشتن علائم کرونا به مراکز 16 ساعته و در صورت حال نامساعد به اورژانس و بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: با جان باختن 5 نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان، شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و 475 نفر رسید.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه 212 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند و اکنون در مجموع 762 نفر در بیمارستان‌های استان تحت مراقبتند، اظهار کرد: از مجموع بستری ها، 104 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال 18 نفر از آن‌ها وخیم است.

وی درباره علت افزایش آمار کرونا در استان هرمزگان بیان کرد: در تعطیلات رسمی سفرهای درون استانی و دورهمی‌ها افزایش می‌یابد و این موضوع موجب افزایش شمار مبتلایان می‌شود.

نوروزیان، تصور بسیاری از مردم مبنی بر تعطیلی مراکز 16 ساعته و سرپایی در ایام تعطیلات را از دلایل مراجعه دیرهنگام برای درمان کرونا دانست و عنوان کرد: متاسفانه همیشه پس از تعطیلات با یک اوج و شمار بالای مراجعه مردم به این مراکز مواجه‌ایم در حالیکه این مراکز در ایام تعطیلات نیز آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

وی از مردم خواست در صورت داشتن علائم کرونا به مراکز 16 ساعته و در صورت حال نامساعد به اورژانس و بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/003K8F