یک‌شنبه 8 شهریور 1405

دستورالعمل تزریق دز سوم واکسن کرونا اعلام شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
دستورالعمل تزریق دز سوم واکسن کرونا اعلام شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، آخرین مصوبات و به روز رسانی تزریق نوبت سوم واکسن کرونا و واکسن مسافرین که در کمیته ملی واکسن کووید19 به تصویب رسیده را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرآنلاین، بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، در متن این نامه آمده است:«پیرو مکاتبات شماره 300/18783 د مورخ 1400/9/30 در خصوص تزریق دز سوم واکسن کووید19 به گروه سنی بالای 18 سال و 300/15175 د مورخ 1400/8/11 در خصوص واکسیناسیون مسافرین، دستورالعمل های مذکور باتوجه به مصوبات کمیته ملی واکسن کووید19 مورخ 1400/10/6 به شرح ذیل به روز رسانی می شود:

- افرادی که نوبت اول و دوم واکسن های غیرفعال (سینوفارم، بهارات بیوتک و کووایران برکت) تزریق کرده اند، برای نوبت سوم ترجیحا از واکسن غیرفعال استفاده شود گرچه می توانند آسترازنکا و یا پاستوکووک پلاس نیز دریافت نمایند.

- افرادی که در نوبت اول و دوم واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند، در نوبت سوم می توانند واکسن آسترازنکا، پاستوکووک پلاس یا واکسن اسپوتنیک V نوبت اول (تحت عنوان اسپوتنیک لایت) را دریافت نمایند.

- افرادی که در نوبت اول و دوم واکسن اسپوتنیک V تزریق کرده اند، در نوبت سوم می توانند واکسن آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس را دریافت نمایند.

- برای داوطلبان شرکت کننده در کارآزمایی بالینی واکسن پاستوکووک در دو شهری که واکسن سه نوبته دریافت کرده اند، تزریق دز چهارم (یادآور) پس از گذشت 6 ماه از تزریق دز سوم با واکسن پاستوکووک پلاس انجام گیرد. 

- افرادی که دو نوبت واکسن غیرفعال (سینوفارم، بهارات بیوتک یا کووایران برکت) را دریافت کرده و به علت الزامات سفر تمایل به تزریق دو نوبت آسترازنکا دارند، با اخذ رضایت نامه و ارائه مدارک سفر می توانند دو نوبت آسترازنکا با رعایت فاصله حداقل یک ماه بین نوبت ها را دریافت نمایند. 

- افرادی که دو نوبت واکسن اسپوتنیک V را دریافت کرده و به علت الزامات سفر تمایل به تزریق دو نوبت آسترازنکا دارند، پس از اخذ رضایت آگاهانه و ورود به مطالعه پژوهشی می توانند دو نوبت آسترازنکا را دریافت نمایند. این مطالعه باید توسط کمیته اخلاق مورد تایید قرار گیرد.

- افرادی که در نوبت اول و دوم، واکسن پروتئین نوترکیب (اسپایکوژن) تزریق کرده اند، در نوبت سوم می توانند همان واکسن را دریافت نمایند.»

47233

کد خبر 1589929