دوشنبه 19 خرداد 1404

دستور تازه رئیس‌جمهور درباره «خانه اندیشمندان علوم انسانی»

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
دستور تازه رئیس‌جمهور درباره «خانه اندیشمندان علوم انسانی»

سخنگوی دولت نوشت: به دستور رئیس‌جمهور، اقدامات لازم برای رفع موانع و حمایت از «خانه اندیشمندان علوم انسانی» در دستور کار قرار گرفت.

سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای رفع موانع و حمایت از «خانه اندیشمندان علوم انسانی» در جلسه هیئت وزیران خبر داد.

فاطمه مهاجرانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«مسئله پیش‌آمده برای خانه اندیشمندان علوم انسانی در جلسه امروز هیئت دولت مطرح و پیگیری شد.

به دستور رئیس‌جمهور، اقدامات لازم برای رفع موانع و حمایت از این نهاد علمی و اندیشه‌ورز در دستور کار قرار گرفت.

دولت خود را متعهد به پشتیبانی از جریان آزاد فکر، اندیشه و تبادل نظر می‌داند.»

از تیرماه سال گذشته و نیز در روزهای اخیر، موضوع مالکیت ساختمان خانه اندیشمندان علوم انسانی به ایجاد اختلافاتی میان این مجموعه با شهرداری تهران منجر شده است.

خبر مرتبط واکنش سخنگوی دولت به صحبت های همتی / نباید موضع‌گیری‌های فردی را به دولت نسبت داد

سخنگوی دولت با اشاره به برخی حواشی رسانه‌ای تأکید کرد: نه رفتار ناصحیح یک یا چند نماینده را می‌توان به حساب کلیت مجلس گذاشت و نه موضع‌گیری‌های فردی را باید به دولت نسبت داد. آنچه مهم است استمرار همکاری دولت و مجلس برای بهبود معیشت مردم و حل مسائل اقتصادی کشور است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

دستور تازه رئیس‌جمهور درباره «خانه اندیشمندان علوم انسانی» 2