دستور رییس قضا برای پیگیری فوری حل مشکل آب در استان خوزستان
از روز گذشته و با پیگیری مستمر رئیس دستگاه قضا هیاتی متشکل از نمایندگان ارشد وزارت نیرو و دادستان کل کشور برای بررسی مشکلات پیش آمده و علل وضعیت موجود، صبح امروز عازم استان خوزستان شد.
با دستور حجت الاسلام والمسلمین اژهای یک هیات ارشد قضایی و اجرایی برای حل مشکل آب خوزستان عازم این استان شدند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به دنبال مشکلات ناشی از کمبود آب در استان خوزستان، از روز گذشته و با پیگیری مستمر رئیس دستگاه قضا هیاتی متشکل از نمایندگان ارشد وزارت نیرو و دادستان کل کشور برای بررسی مشکلات پیش آمده و علل وضعیت موجود، صبح امروز عازم استان خوزستان شد.
مقرر شده است هیات اعزام شده پیگیر راهکارهای فوری حل مشکل آب در استان خوزستان شده و نتیجه اقدامات و همچنین دلایل به وجود آمدن وضعیت موجود را به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای رییس قوه قضاییه گزارش کنند.
بیشتر بخوانید:
استاندار خوزستان: تامین آب شرب در استان سخت و سهمگین شده است
استاندار خوزستان: در خرمشهر و سوسنگرد اعتراض نداشتیم / تصاویر جعلی است
لینک کوتاه: asriran.com/003KWU