دستگیری اعضای باند سرقت گوشی در مشهد
مشهد رئیس پلیس آگاهی مشهد گفت: باند سرقت گوشی در مشهد شناسایی و دستگیر شد که طبق اعتراف متهمان 400 دستگاه گوشی توسط مالخر تبعه خارجی به افغانستان منتقل شده است.
مشهد رئیس پلیس آگاهی مشهد گفت: باند سرقت گوشی در مشهد شناسایی و دستگیر شد که طبق اعتراف متهمان 400 دستگاه گوشی توسط مالخر تبعه خارجی به افغانستان منتقل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مصطفی صادقی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اعلام گوشی قاپی در نقاط مختلف شهر موضوع در دستور قرار گرفت و تحقیقات آغاز شد.
رئیس پلیس آگاهی مشهد بیان کرد: در ادامه تحقیقات باند چهار نفره گوشی قاپی که بین 18 تا 22 سال سن دارند، شناسایی و دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: این باند طی 6 ماه گذشته در نقاط مختلف شهر گوشی شهروندان را به سرقت می بردند که طبق اعلام برخی از مالباختگان از روشهای خشن نیز برای سرقت استفاده میکردند.
صادقی بیان کرد: طبق اعتراف متهمان، گوشی های سرقت رفته به مالخر تبعه خارجی تحویل داده می شد و در این راستا حدود 400 گوشی به افغانستان منتقل شده است.
رئیس پلیس آگاهی مشهد افزود: تاکنون 150 نفر مالباخته به پلیس آگاهی مشهد برای شناسایی متهمان مراجعه کردهاند.
وی اظهار کرد: شهروندانی که در 6 ماه گذشته گوشی های تلفن همراهشان به سرقت رفته برای اعلام شکایت و شناسایی متهمان به پلیس آگاهی مشهد واقع در بلوار جمهوری، انتهای خیابان بزرگمهر مراجعه کنند.
صادقی گفت: متهمان امروز با دستور قضایی برای بازسازی صحنه های سرقت به سطح شهر منتقل می شوند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.