دستگیری سارقان حرفهای ساختمانهای نیمهکاره در مراغه
![دستگیری سارقان حرفهای ساختمانهای نیمهکاره در مراغه](https://img9.irna.ir/d/r2/2019/08/04/4/156523040.jpg)
مراغه - ایرنا - جانشین فرمانده انتظامی مراغه از دستگیری سارقان حرفهای ساختمانهای نیمهکاره در این شهرستان خبرداد.
سرهنگ علی ریحانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی وقوع چندین فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره، شناسایی سارقان در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران انتظامی با انجام کارهای اطلاعاتی و پلیسی، موفق به شناسایی و دستگیری 2 سارق حرفه ای در این زمینه شدند.
وی اضافه کرد: متهمان در بازجویی های به عمل آمده به 6 فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره در شهر اعتراف کردند و در بازرسی از مخفیگاه آنان، مقادیر زیادی لوازم ساختمانی از جمله شیرآلات، سیم های برق و دوربین های مداربسته کشف شد.
ریحانی کفت: متهمان پس از دستگیری برای تکمیل پرونده تحویل دستگاه قضائی شدند
وی با هشدار به صاحبان اماکن خصوصی و ساختمان های نیمه کاره ادامه داد: مالکان این ساختمان ها، علاوه بر استفاده از نگهبان، از رها کردن وسیال و لوازم ساختمانی در محوطه خودداری کرده و آنها را در مکان امنی قرار دهند.
وی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمینه سرقت، مراتب را به سامانه 110 پلیس اطلاع دهند.
شهرستان مراغه با حدود 268 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
*س_برچسبها_س*