دستگیری ماموران قلابی در غرب تهران
در عملیات ماموران کلانتری تهرانسر، 2 برادر که با جعل عنوان مامور پلیس، قصد فریب شهروندان را داشتند، قبل از هر گونه اقدام شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش میزان، محمود مالمیر در تشریح این خبر گفت: روز گذشته ماموران انتظامی کلانتری 150 تهرانسر از حضور 2 نفر، تحت عنوان مامور پلیس که لباس یگان ویژه به تن داشتند در یکی از خیابانهای فرعی محله تهرانسر با خبر شدند.
وی افزود: بلافاصله یکی از گشتهای کلانتری برای بررسی موضوع به محل اعزام و مشخص شد، 2 نفر تحت عنوان مامور نیروی انتظامی، حضور مشکوکی در این محله دارند.
رئیس کلانتری 150 تهرانسر تصریح کرد: در مراحل تکمیل تحقیقات ماموران انتظامی این 2 نفر را شناسایی و دستگیر کردند و در مراحل بازجوییهای مقدماتی مشخص شد که او این 2 نفر برادر هستند و با جعل عنوان مامور ناجا قصد سوء استفاده و اخاذی از شهروندان را داشتند.
وی افزود: در بازرسی از خودروی این افراد یک دست لباس نظامی و یک قوطی افشانه اشک آور کشف شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: نفرات دستگیر شده دارای 5 فقره سابقه دستگیری در خصوص مامور قلابی و اخاذی از شهروندان هستند و در ادامه تحقیقات به 10 فقره اخاذی در غرب تهران اعتراف کردند و تحقیقات تکمیلی از این فرد با هماهنگی مرجع قضایی در حال پیگیری است.