سه‌شنبه 16 بهمن 1403

دستگیری 8 شکارچی در خلیج گرگان

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
دستگیری 8 شکارچی در خلیج گرگان

استان گلستان از جمله تنفس گاه‌های متنوع برای گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری ایران بوده و با اقلیم متنوع بصورت یکجا کوه، دریا، جنگل، کوهستان، دشت و بیابان را در خود جای داده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست بندرترکمن از دستگیری هشت شکارچی غیرمجاز در سواحل خلیج گرگان خبر داد و گفت: از این افراد لاشه پنج مرغابی وحشی کشف و ضبط شد.

علی بیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این شکارچیان 185 تیر فشنگ ساچمه‌زنی، چندین اردک مصنوعی، هشت قبضه سلاح شکاری تک لول و 2 لول و دیگر آلات شکار کشف و ضبط شد.

به گفته وی شکارچیان متخلف بر اساس مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست به هفت میلیون و 500 هزار ریال جریمه بابت ضرر و زیان ناشی از شکار این پرندگان محکوم شدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، شکارچیان غیرمجاز حسب مورد به حبس و جزای نقدی محکوم می شوند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست بندرترکمن گفت: محیط زیست خلیج گرگان به دلیل حضور گونه های متعدد پرندگان مهاجر به آرامش بیشتر احتیاج دارد که همکاری نهادهایی چون مرزبانی و نیروی انتظامی در تامین این آرامش و مقابله با شکارچیان غیرمجاز دستاوردهای زیست محیطی همچون افزایش زاد و ولد گونه های ساکن این پهنه آبی داشته است.

بیانی ادامه داد: زیستگاه‌های آبی بندرترکمن در کرانه شرقی خزر با اکوسیستم منحصر بفرد طیف گسترده‌ای از گونه‌های مختلف پرندگان بومی و مهاجر همچون مرغابی، غاز، قو، پلیکان، باکلان، پرستوی دریایی، سلیم، کاکایی، چنگر، اگرت، خوتکا، گیلان شاه و تلیله را در خود جای داده است.

استان گلستان از جمله تنفس گاه‌های متنوع برای گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری ایران بوده و با اقلیم متنوع بصورت یکجا کوه، دریا، جنگل، کوهستان، دشت و بیابان را در خود جای داده است.

زیستگاه های آبی بندرترکمن در شمال غرب استان گلستان واقع است.

بیشتر بخوانید: تالاب بین‌المللی شیدور معروف به مالدیو ایران، ورود ممنوع شد لینک کوتاه: asriran.com/003RIP